Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan virker labbordsborde i højtemperaturmiljø?

Sep 12, 2017

Hvordan arbejder labbordsborde i højtemperaturmiljø?
Lab-bordene har sine egne unikke krav til arbejdsmiljøets temperatur. Særlig note her, nogle eksperimenter i laboratoriet, som følge af eksperiment typen er anderledes, så vil også være forskellig fra kravet om eksperiment, på arbejdsmiljøets temperatur er der stor forskel, hvis arbejdsmiljø temperaturen også er højt, vil beskadige overfladen af ​​Lab-bordpladerne, og dermed reducere levetiden for Lab-arbejdstabellerne direkte for at kontrollere størrelsen af ​​et godt arbejdsmiljø.
For at undgå Lab-bordene i højtemperaturmiljøet, vil fænomenet skaden, før højtemperaturtesten, vi vide lab-bordets størrelse af produktionen af ​​råmaterialer og smeltepunktet af materialet til labbænkene af en generel forståelse, vil der på tidspunktet for eksperimentet være opmærksomhed.
Labbænkene i laboratoriet bruges hovedsagelig i universiteter og virksomheder, og nu udvikler videnskab og teknologi, Lab Labsktopene også vedtagelsen af ​​den nye teknologi, der er omhyggeligt designet.
1. Samlet struktur
Lab Værktøj hele ved eksperiment bord og skærm to dele, designet er også nyttigt til transport, Lab Værktøj på hele strukturen design af layoutet er meget kompakt, synes også at være meget smuk. Bunden af ​​Lab-bordene er normalt et stort antal frysere, der kan bruges til at placere instrumenter og medicin relateret til eksperimentet. Udvælgelsen af ​​materialet i hele Lab Værktøjene er at vælge en enkeltsidet epoxyharpiksbelagt kobberplade og aluminiumplade som bundkort, og den positive flerfarvede sprøjtning anvendes, som både er god og holdbar.
Laboratoriearbejde på stikkontakten med superposition er også en selvlåsende platingstik eller bananpropper med selvlåsende type, så kontaktmodstanden bliver meget mindre, effektivt forhindrer oxidation og korrosion, forlænger levetiden. De eksperimentelle ledninger bruges også til kobberledning med høj renhed, hvilket er bedre for håndfølsomhed og let at gøre form, hvilket er nyttigt til vedligeholdelse.
Tekniske egenskaber
Dagens Lab-opbevaringstabeller implementerer den usolderte punktteknologi med en 100% belægning af epoxypulver, som kan opnå effekten af ​​aldrig rust og korrosion. Og for transport eller andre grunde fører kabinettet til at sætte sig i en anden s position for beskadiget, kan ikke generelt ændre sig, så længe de dårlige dele kan fjernes, for at undgå, at skaderne af svejset kabinet sætter sig i en anden, skal det være resultatet af samlet forandring.
Standard Lab Værktøjskonfiguration er normalt placeret midt i laboratoriet, og Labs arbejdsbænke sætter sig selv i en anden positionsfarve også meget moderne nu, for mere fashionable mainstream grå, er den linje, der spiller en basisfarve, mørkegrå med den linje, som spille en base farve er det samme som rummet, mere harmonisk.
Lab-arbejdsbord er uundværlig del af det kemiske eksperiment, vi har talt om labbordsborde foran klassifikationen og en del af det. I dag vil vi gå på Lab Labbags nogle andre relaterede viden, håber at kunne give dig hjælp.
1. Tilbehør til Lab-bordplader
1. Ud over komponenterne i laboratoriebenken beskrevet tidligere, lad os gå videre til platformens tilbehør. Test-seng af tilbehør i poolen, der skal være en vandhane, hanen kan bruges i en stand-up eller dobbelt mund hvidt vandhane, i dette tilfælde for at lette vandhanen, hvis du har stand-up rotere 360 grader vandhaner, bedst lette har så mange forskellige anvendelser.
2. Kranens rørlegeme skal være fremstillet af messing. Vandhanens overflade skal være belagt med et lag af bagningsmaling eller korrosionsfarve til behandling, mængden af ​​røret kan sikre, at rørets rør ikke korroderes. Derudover bør hanens udløbsdyse være aftagelig, så du nemt kan tilslutte dit specialudtag.
3. vasken. En anden del af Lab-bordene er vasken, som kan laves af pp-materiale. Hvis den er dannet, skal den være resistent over for syre og alkali og så videre. Vasken skal være monteringsprocessen i bunden af ​​bunden, så vasken er smuk og praktisk, og vandet på bordet strømmer naturligt tilbage i vasken. Tankens størrelse kan være stor eller lille, som kan vælges efter behovene i dine Lab-arbejdsborde.
Udførelsen af ​​Lab Værktøj
De multifunktionelle labbænkplader er fyldt i tusind catty-veje, så det har en stærk evne til at bære vægten, og modstandsstrømmåleren viser elen. Testsengen, som helhed, synes at være mere kompakt og mere effektiv under driften, og i processen med eksperimentet behandles dataene med computeren.