Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan eksperimenterer bedre optagelsesdata?

Sep 21, 2018

Der er mange ting at være opmærksomme på i forbindelse med videnskabelig forskning i laboratoriet, men der er én ting, som alle vil ignorere, fordi det ikke er så vigtigt, det er eksperimentel rekord. Faktisk i mange tilfælde i laboratoriet har mange mennesker hukommelse. Det er meget godt, og jeg er mere sikker på mig selv. Naturligvis vil jeg udelade dataposten. Men hvad BOKA Xiaobian ønsker at fortælle dig i dag er betydningen af eksperimentelle optegnelser i eksperimentel forskning.

lab furniture 9.21.jpg

Optagelse, ikke kun optagelse af eksperimentelle data, instrumentbrugsanvisninger, miljøforhold eller andre normale unormale forhold, fænomener bør registreres i tide. Brug instrumentoptegnelser for hvert instrument. Derfor, efter at den videnskabelige forsker er kommet ind i laboratoriet, skal den eksperimentelle rekordbog være til enhver tid for at kunne registrere vigtige informationsdata i tide.

Bemærk afstanden mellem eksperimenterne og skriv ned beskrivelsen af det eksperimentelle fænomen (for fremtiden), registrer omhyggeligt hver data, god hukommelse er ikke så dårlig som pennen, det er et samtalesprog, men giver ikke op betydningen af pennen, dataene er gode eller dårlige, genkend kronologisk rekord, du må ikke tilfældigt skrive eller endda tukle med dataene, det vil medføre problemer for dig selv, være opmærksom på udarbejdelsen og analysen af eksperimentelle data efter eksperimentet.

I forbindelse med videnskabelig forskning i laboratoriet har nogle mennesker ikke vane med at registrere den eksperimentelle proces i tide, og det er nemt at gentage arbejdet med den samme type fejl. I posten er det især nævnt, at nogle mennesker kun optager det rigtige, forkerte. Jeg blev opdaget af lederne, at jeg følte, at værdien af "disse fejloptegnelser" var ti gange mere end de korrekte optegnelser. Disse optegnelser gjorde ikke kun sig selv, men gjorde også kollegaer mindre fejl, forbedret arbejdseffektivitet og endda genvundet tab, såsom instrumentskader. Retssager forårsaget af fejl i analyseresultaterne.

Som laboratorieforsker bør du have vane med at hylde data og forskellige poster. Kast ikke alle slags data eller optegnelser, og analyser regelmæssigt optegnelser eller data, især når der forekommer abnormiteter. Azimuth at forstå instrumentets ydeevne.

Bær en markør med dig (laboratorieforskere vil have en stor lomme, du kan bruge den til at sætte en markør). Brug en nummer én til kolben, bægeret osv. Lad være med at være generet, et overblik er det bedre end scrambling. Hvis det er muligt, skal du bruge et dedikeret sæt redskaber til et eksperiment og markere det med en markør.

Efter at have læst ovenstående skal du vide vigtigheden af at lave optegnelser i laboratorieforskningen.

BOKA er et mærkefirma med speciale i den overordnede designplanlægning og konstruktion og udsmykning af laboratorier i Kina. Produkterne omfatter: eksperimentelle bænk, dampkåbe, centralstation, sidebord, gasflaske fryseskab, himmel platform, ventilationssystem, gasbanesystem, rensningssystem mv Laboratoriemøbler og laboratoriesystemer teknik.