Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan kan laboratorietestrapporten optimeres?

Jul 09, 2018

Når du ser en laboratorieprøverapport, skal du først se på dens "prøvekilde", hvoraf de fleste er "bestilt test". Praktisk set er dette en testrapport, der mangler lovlig gyldighed. Fordi det mangler grundlaget for objektivitet, retfærdighed og retfærdighed. Den autoritative inspektionsrapport skal være et nationalt markedskontrolsted, en provinsprøve og et kommunalt markedskontrolsted, og det andet skal også være en "trusted spot check test". Hovedårsagen er, om inspektionsprøven af denne inspektionsrapport kan repræsentere alle varerne. Alle inspektionsrapporterne skal tydeligt udskrives i en klar position: testresultaterne er kun ansvarlige for prøverne! Faktisk er det ikke tilfældet. .

Laboratoriets produkter er rapporter. For det første skal laboratoriet opnå de relevante kvalifikationer, og rapporten er effektiv. Dette er også en begrænsning på selve laboratoriet.

Der er generelt tre kapitler om CMA, CAL og CNAS i inspektionsrapporten. Se om denne testrapport er kvalificeret. Det skal ses, om denne rapport har tre kapitler.

7.09.jpg

BOKA Xiaobian organiserer simpelthen problemerne i laboratorieprøverapporten.

1. Den rapporterede mængde information er utilstrækkelig og opfylder ikke kravene i retningslinjerne.

2. Rapportens afslutning er forkert, og den autoriserede underskrivers myndighed er ikke på plads.

3. Rapportdataene er uforenelige med den oprindelige post, og rapportrevisorens ansvar er ikke på plads.

4. Rapporten har ingen godkendelses signatur på tre niveauer, og rapportstyringen er kaotisk.

5. Rapportformatet kan ændres og ikke alvorligt.

6. Inspektionsinspektionen "Speciel inspektion" stemplet i rapporten opfylder ikke kravene i retningslinjerne og skal udskiftes.

7. Der er ingen ridningstætning i rapporten, og der er risiko for at rapportere ændringen af den indre side.

8. Rapporten eller den oprindelige post har uregelmæssige ændringer, som kan forfalskes.

9. Forskellen mellem inspektionsrapporten, testrapporten og vurderingsrapporten kan ikke skelnes mellem.

10. Indberetningsproceduren håndhæves ikke, og der er risiko for fortrolighed!

Den oprindelige rekord er det primære grundlag for udarbejdelsen af testrapporten, og det er også grundlaget for, at testen skal vises igen, når det er nødvendigt og muligt. Derfor skal det registreres på en fuldstændig, sand og klar måde, og der bør foretages ensartede bestemmelser for ændringen. Ud over testdata og observationsposter registreres originaldokumenterne retfærdigt for udstyret, standardmaterialer, miljøforhold, testparametre, prøveantal og deres status og unormale fænomener under testen.

Ændringer i laboratorietestrapporter kan forekomme af følgende årsager

1 Det konstateres, at detekteringsinstrumentet, der svarer til testrapporten, har et problem og har påvirket testresultaterne i testrapporten;

2 Det konstateres, at detekteringsresultatet er forkert på grund af den forkerte eller ufuldkomne detekteringsmetode;

3 fandt ud af, at testrapporten udstedte andre fejl;

4 for at imødekomme kundernes rimelige krav.

Ændringer i laboratorietestrapporter kan foretages på følgende måder:

1 Slip en ny testrapport til erstatning for den oprindelige testrapport. Den nye rapport skal have et nyt nummer og angive det gamle gamle rapportnummer

2 Underrette kunden i form af "rapporterede ændringer eller supplerende meddelelser" (især ved brug af elektronisk transmission), som bør være ensartet forberedt.

Hvad mere vil du spørge om laboratorietestrapporten? Eller har du produkter til at teste? Du er velkommen til at kontakte os hos BOKAs professionelle team for at hjælpe dig med de mest professionelle ting.