Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan kan skolen laboratorier er sikker og energieffektiv?

Nov 27, 2018

Besparelser kan ses overalt på campus, såsom fødevarer besparelser i kantinen, vand og El besparelser i sovesalen, klasselokaler og kontorer. Der er også et sted værd at betale opmærksomhed til - laboratoriet.

Hvordan opnår skole laboratorier energi bevarelse og emission reduktion? Jeg synes, vi skal starte med følgende aspekter.

lab furniture 9.21

Første, omhyggeligt køb, omhyggeligt holdt.

Kemikalier er opdelt i flere niveauer af renhed. Priserne på forskellige kvaliteter varierer meget. Vi skal ikke kun vælge høj renhed når indkøb, men skal vælge et passende niveau af faktiske kravene i eksperimentet. Det generelle princip om at købe narkotika er at sikre succes for eksperimentet og spare penge. Hvis renhed er lav, er renhed ikke højt.

På grund af den særlige karakter af kemikalier er opbevaringen meget vigtigt. Hvis det ikke gemmes korrekt, vil det forbruge en masse medicin. Vi skal derfor tage sig af narkotika. Ifølge Karakteristik af stoffet, er den tilsvarende opbevaring metode vedtaget. For eksempel, for flygtige, sublimering, deliquescence og hydrolyse, kan en forseglet opbevaring metode bruges. For lægemidler, der er let nedbrydes af lys, opbevares de i mørke. Nogle lægemidler bør bevares af olie segl eller vand forsegle metode, såsom kalium natrium opbevares i Petroleum og gult fosfor gemt i vand. På samme tid, bør de eksperimentelle lærere tjekke lægemidlerne ofte, finde ud af problemerne i tide, og bestræbe sig på at minimere tabet af lægemidler.

Andet kontrollere mængden af narkotika.

I eksperimentet studerende fænomenet spildt på grund af overdreven stof skik er udbredt. Mange elever tror, at "mere er bedre," mere narkotika, jo bedre de eksperimentelle resultater. Desuden, mange studerende har intet begreb om mængden, såsom at tage 1-2 mL af væske, men kan tage halvdelen af prøverøret. Derfor, i forsøget, skal vi uddanne eleverne til at bruge lægemidler nøje overensstemmelse med den foreskrevne mængde af lærebøger. Hvis der er ingen forklaring, bør de anvendes i overensstemmelse med lille mængde. På den anden side metoden til vurdering af mængden af medicin, der anvendes af studerende er generelt svarer til 20 dråber af 1 mL, eller læreren tager prøven og præsenterer det til studerende til gennemsyn. Og et begrænset udbud af nogle narkotika, for at reducere mængden af narkotika, at minimere brugen af narkotika. Mange reaktioner har derudover ikke udføres efter mængden af materialer, der anvendes i lærebogen, så der ikke alene er der flere reagenser til at være tabt, men de eksperimentelle fænomen kan ikke kunne nå en ideel tilstand. Jo mindre det beløb, de mere subtile ændringer kan ofte ses. Læreren kan derfor ændre mange doser i den studerendes eksperiment efter den faktiske situation, som ikke kun sparer formål, men også effektivt forbedrer kvaliteten af eksperimentet og sikrer den eksperimentelle effekt.

Kort sagt, er princippet om at tage medicin i eksperimenter at sikre, at eksperimentet er lykkedes uden at spilde.

For det tredje, standardisere drift og dyrke studerende gode vaner.

Mange af de uøkonomiske fænomener i eksperimentet er forårsaget af den uregelmæssige drift af studerende. For eksempel, hvis apparatet ikke er forvarmes, vil instrumentet briste. Når det faste stof er opvarmet, reagensglas er brudt på grund af den opadgående flow i reagensglasset, og kampen er gentagne gange antændt af fortrolig operationstrinnene. Studerende bør derfor først være forpligtet til at gøre passende forberedende arbejde før forsøget. Før hvert forsøg, læreren gentagne gange understreger de relevante forholdsregler og kræver de studerende til at operere i nøje overensstemmelse med de operationelle specifikationer. På samme tid, lærere skal være overvåget under den studerendes eksperiment og stræber efter at dyrke studerende gode vaner.

For det fjerde være opmærksom drug genbrug, ved hjælp af erstatninger.

Efter hvert forsøg, der er mange restprodukter og affald væsker. Hvis de er smidt væk, vil det affald og forurener miljøet. I virkeligheden er der mange stoffer i disse restprodukter og affald væsker, der kan genbruges. Derfor kan nogle ureageret stoffer og produkter efter reaktionen genvindes og genbruges. For eksempel, efter brint produktion eksperimentet er afsluttet, ureageret zink partikler og reaktion produkt zinksulfat bruges, og mangan kuldioxid i restproduktet efter ilt eksperiment er udarbejdet ved hjælp af hydrogenperoxid og mangan kuldioxid; den marmor efter CO2-eksperimentet er forberedt, etc. Kan genbruges og genanvendes. Derudover kan mange eksperimentelle alternativer findes i livet. Såsom: indsamle kobber fra affald ledninger, indsamling zink flager, mangan kuldioxid, grafit, etc. fra udtjente batterier. Brug en mineral vandflaske i stedet for en gasflaske til at indsamle gas. Disse foranstaltninger kan gøre affald til skat og beskytte miljøet.

Femte, passende gennemførelse af mikro-eksperimenter

Den såkaldte micro-eksperiment er en eksperimentel metode og teknik for at opnå den nødvendige kemiske oplysninger ved gennemføre eksperimenter i mikro-kemiske instrumenter med så få kemiske reagenser som muligt. Som en ny metode og den nye teknologi af kemisk eksperiment, mikro-kemisk eksperiment har to fremragende funktioner: en er den lille mængde af reagenser i eksperimentet, og den anden er den kemisk eksperiment i enhedens miniaturized instrument. Sammenlignet med konventionelle kemiske eksperimenter, mikro-kemiske eksperimenter har: 1 besparelse eksperimentelle midler; 2 sikker drift og lav forurening. Mængden af mikro-eksperimentel medicin er lille, reaktionsprodukter er få, og der er ingen fare i eksperimentet; 3 sparer tid. Mængden af mikro-eksperimentel medicin er lille og reaktionshastighed er hurtig. 4 stimulere elevernes interesse for læring. Derfor, passende gennemførelse af mikro-eksperimenter i junior high school kemi eksperimenter kan ikke blot spare eksperimentelle midler og eksperiment tid, men også dyrke elevernes bevidsthed om bevarelse og beskyttelse af miljøet, og stimulere elevernes interesse for læring.

Sjette, forbedre systemet og præcisere ansvaret

Som man siger går, "ingen regler ikke er firkantet." Hvis du vil oprette en bevarelse-orienterede laboratorium, du skal forbedre forskellige regler og forskrifter, at disse regler og forordninger og studerende klar, og strengt følge disse regler og forskrifter i eksperimentet at klarlægge deres respektive ansvar. På samme tid, vi må stole på styrken af alle inderligt gemme alle, og der vil være en besparelse laboratorium, en besparelse kollektiv og en besparelse samfund. Gennem de ovenstående indsats, kan ikke kun vi opnå formålet med lagring af lægemidler og midler, men også dyrke elevernes bevidsthed om besparelse.

Den ovenstående Volleyball effektiv rådgivning om reduktion af affald inden for skole-laboratoriet er håbefuld til at hjælpe dig.