Hjem > Nyheder > Indhold

Har du set din kosmetik test op til mærket?

Jul 25, 2018

Siden oldtiden har der været "dovne malerier, øjenbryn, makeup og pleje. Efter blomster og spejle står blomsterne mod hinanden." Det kan ses, at vores forfædre siden antikke tider vidste makeup for at forskønne sig selv. Det er rigtigt, at skønheden i hjertet, alle har det. Med udviklingen af moderne videnskab og teknologi er der en række kosmetik på markedet, ofte sammen, når folkets skønhed siger, at kosmetik ikke kan bruges. Så hvordan tester kosmetik i laboratoriet? Så taler BOOK til dig.

7.25.jpg

Mikrobiel indikator

Samlet antal kolonier, skimmel- og gærtælling, coliform, fækalkoliform, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, hæmolytisk streptokokker, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa, Legionella osv.

Fysiske og kemiske indikatorer

Tungmetaller såsom samlede aktivstoffer, bly, arsen, kviksølv, methanol, formaldehyd, aflatoksin, koldtolerance, varmebestandighed, fosfat, pH, fugtindhold osv.

Toksicitetstest

Salmonella typhimurium / bakterie back mutation test, akut oral toksicitet test, akut dermal toksicitet test

Enzymeaktivitetsassay

Cellulase, saccharifikationsenzym, amylase, protease, varmebestandig amylase, superoxiddismutase (SOD) osv.

Sikkerhedstest

Baktericider, konserveringsmidler, støbeformmidler og antibakterielle midler [

Det er underforstået, at kviksølv kan forårsage pigmenttab, hudirritation, hudskader forårsaget af akkumulering i kroppen, hvilket forårsager forskellige bivirkninger i kroppen, det vigtigste er centralnervesystemet, såsom søvnløshed, dårlig hukommelse, især følelsesmæssig Ændring er meget indlysende. Arsen og dets forbindelser anses for at være kræftfremkaldende stoffer. Langsigtet brug af kosmetik indeholdende højt arsen kan forårsage hudsygdomme som dermatitis og pigmentering og til sidst føre til hudkræft.

Har du set Xiaobians forklaringer? Skal du hurtigt se på ingredienserne i din egen kosmetik? Haha, Xiaobian mener faktisk, at vi kender det grundlæggende til at hydrere, udøve, opretholde gode vaner, spise vaner og tro. Du bliver mere og mere smuk! For dem der har brug for laboratoriebyggeri, design, dekoration, ventilation renovering eller laboratoriemøbler, kontakt venligst BOKA.