Hjem > Nyheder > Indhold

Har du fundet din egen laboratorie biosikkerhed kabinet endnu?

Nov 03, 2017

Har du fundet dit eget laboratorium Biosikkerhedskabinet endnu?
Når vi vælger laboratorie Biosikkerhedskabinet og bestemmer placeringen af ​​dens installation, afhængigt af det eksperimentelle indhold at vælge imellem. Overvej generelt følgende faktorer:
Materiale: Ved brug af specielle syrer til forsøg, udvælgelse af biosikkerhedskabinet under hensyntagen til dets materiale. For eksempel korrosionsindustrien eller halvlederindustrien skal vi bruge korrosive materialer fremstillet af biosikkerhedskabinet.
Dimensioner: Ifølge forsøgsindholdet vælges de nødvendige dimensioner, ellers vil volumenet forårsage for meget affald, for lille vil påvirke den eksperimentelle brug. Især ved brug af stort udstyr til eksperimenter er det nødvendigt at overveje den interne effektive størrelse fuldt ud og give plads til udstødningsventilation.
Spar energi: prøv at tænke på energibesparelser. Som i opvarmnings- eller klimaanlægget skal der benyttes luftfyldt biosikkerhedsskabe eller biologisk kontrolskab med luftvolumenkontrol. I valget skal man også bestemme effekten, ikke blindt øge udstødningsvolumenet, eller tryk kan bruges af ventilator med variabel hastighed eller omformer for at reducere strømforbruget.
Miljøbeskyttelse: Biosikkerhedsskabe udstødning skadelige gasser skal sikre, at de nationale miljøkrav nedenfor, hvis mere end de nationale sundhedsstandarder, skal installere eller udskifte den tilsvarende biologiske sikkerhedskabine rensningsenhed.
Samtidig bør biosikkerhedskabinet installeres på et offentligt sted, hvor man undgår vej eller koncentration af personale, hvilket forhindrer vinduernes blokering eller dårlig ventilation og belysning. I det moderne forskningslaboratorium er det avancerede og perfekte eksperimentelle udstyr og et godt og sikkert eksperimentelt miljø de nødvendige betingelser for at forbedre det videnskabelige og teknologiske niveau og fremme de videnskabelige forskningsresultater. Biosikkerhedskabinet som et af de vigtige faciliteter i det biokemiske laboratorium spiller en afgørende rolle, så vi skal omhyggeligt vælge at opfylde de tekniske indikatorer og deres eget biosikkerhedskabinet.
Sikkerhedsfunktionen af ​​Biosafety Cabinets er en efterspørgselsgaranti industri. På grund af de katastrofale skader, der er forårsaget af testene og de videnskabelige forskere, der nu anvendes til sikkerhed af biosikkerhedskabinet, i mange overraskelser, tab af laboratorium eller skade på grund af nederlag af biosikkerhedskabinet eller midlertidigt sammenbrud. Sikkerhedsfunktionerne i biosikkerhedskabinet planlægger elementer, der kræver opmærksomhed.
I sikkerhedsplanlægningen skal ud over den regelmæssige udskiftning af biosikkerhedskabinet indendørs dekontamineringsdata deformation og regelmæssig rensning af rør, også udseendet og den interne planlægning tænke på biosikkerhedskabinet mere videnskabelig og rationel planlægning. Det er nødvendigt at overveje følgende elementer : Udstødning af biosikkerhedskabine Udstyret skal være forsynet med slidsudstødning for at sikre, at udslip af giftige gasser ikke vil påvirke den optimale dekontaminering af biosikkerhedskabinet, som forskere og forskere tester og nøjagtigt renser udløbsrørene med ventilation.
Biosikkerhedskabinet er almindeligvis opdelt i rækken af ​​biosikkerhedskabinett og ikke-rørlednings biosikkerhedskabinett. Ikke-rørledning Biosikkerhedskabinettet er brugen af ​​aktiverede carbonfiltre, den eksperimentelle drift vil producere giftige gasser, som er direkte adsorberet. Det mættede filter er ikke korrekt adsorberet giftige gasser, som ikke kan opnå den beskyttende virkning. Derfor, efter at have brugt en vis periode til at filtrere den mættede tilstand af regelmæssig inspektion. Hvis den når den mættede tilstand, skal det straks kontakte fabrikanten for at ændre det.
Når biosikkerhedskabinet begynder at løbe, kan det ikke flyttes, og det er bestemt ikke tilladt at sonde ind i biosikkerhedskabinet til forsøgsoperation. Personale skal have en afstand på mere end 15 cm fra biosikkerhedskabinet. På samme tid i biosikkerhedskabinet kan ikke omgives af andet udstyr, men det omgivende rum skal være så rummeligt og behageligt at det kan fungere normalt, undtagen giftige gasser. Ellers vil det resultere i ikke-ensartet luftstrøm, kan ikke udelukke giftige gasser, og frisk friskluft vil ikke kunne komme ind i laboratoriet til omsætning.