Hjem > Nyheder > Indhold

Engineering Laboratory Construction Planning

Jun 12, 2018

Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi i vores land er der stillet højere krav til laboratorietest og forskning og udvikling. For at imødekomme behovene til detektion og videnskabelig forskning skal vi forbedre niveauet for laboratoriedesign og konstruktion. Derfor undersøger denne artikel etableringen af et standardsystem til design og konstruktion af laboratorier, hvilket uden tvivl er teoretisk betydning for at fremme en stabil og bæredygtig udvikling af laboratorier.


Status for laboratoriedesign og byggestandarder

Mønsterplanlægning:

Laboratoriehøjden er 2,6 til 3 meter. Hver funktion vil blive delt i henhold til dets irreversible processtrøm, faktisk brug, udstyrsplacering, humanisering og andre faktorer; Funktionsafdelinger er:

Ordinære eksperimentelle område-retsmedicinsk fysisk bevis rutine testrum, retsmedicinsk bevismateriale opbevaringsrum, tilfælde modtagelse værelse, prøve testrum, knogleudvindingslaboratorium, data sammenligning analyse værelse, akut brusebad, sanitetsartikler værelse, vaskerum, sequencer særlige UPS Engine room

Særligt forsøgsområde / forureningsområde - flere sko / bufferkorridorer, skiftende / buffringsrum, fysisk DNA-ekstraktionsrum på stedet (30-50m2), mistænkt blodprøve DNA-ekstraktionsrum (15-30m2), reagensblandingsrum (15 - 30m2) mellem PCR-amplifikation (15-30m2), sekventering af amplificerede produkter (15-30m2);

Grundmønsteret for forureningsbekæmpelsesområdet Program 1, de forskellige funktioner sammentrykning, det vil sige brugen af suiter for strømmen af mennesker / logistik, bør denne sag være strengt forbudt, først fra rummets layout for at undgå krydskontaminering;

Problemer i laboratoriedesign og byggesystem


(I) Forskellige laboratorieudformningskoncepter


På nuværende tidspunkt er der lagt vægt på miljøbeskyttelse, energibesparelse, sikkerhed, komfort og bæredygtig udvikling i design og konstruktion af udviklede lande. I Kina, på grund af den sene start på moderne design og konstruktion, forstod de fleste ledere ikke betydningen af laboratorie energibesparelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling. Det er ubestrideligt, at komfort, miljøbeskyttelse, energibesparelse og sikkerhed ikke kun direkte påvirker laboratoriepersonalet, men også har stor indvirkning på det naturlige miljø. Eksempelvis vil laboratoriet fremstille en vis eksperimentel spildvæske efter forsøgsprocessen eller eksperimentet er afsluttet. Hvis det udledes i det naturlige miljø uden at blive behandlet, vil det medføre stor skade for det naturlige miljø og endda påvirke menneskets krops sundhed. Heraf kan det ses, at etablering af standarder for design og konstruktion af laboratorier er mere befordrende for den stabile og bæredygtige udvikling af laboratorier.


(B) mangel på standarder for laboratoriedesign og konstruktion


Sammenlignet med fremmede lande har design og konstruktion af laboratorier i vores land forskellige standarder, teknologier og materialer, der anvendes i branchen, og design og byggeri er også meget forskellige. Det tekniske niveau for mange laboratoriedesignere og konstruktører kan ikke opfylde behovene ved moderne eksperimentelt design og konstruktion. Eksempelvis er det i udformningen og opførelsen af laboratoriefølerne det grundlæggende udstyr til at sikre normal drift af laboratorieudstyr og personalesikkerhed. I selve design- og byggeprocessen betaler nogle designere og designere imidlertid for meget opmærksomhed på udstyrets driftsstatus og ignorerer eksperimentet. Værelse personale sikkerhed design. Og det er ikke klar over vigtigheden af laboratoriebaserede dampkåle til energibesparelse og miljøbeskyttelse.

(A) Følg begrebet laboratoriedesign


I udformningen af eksperimentet bør der etableres et samlet designkoncept. Først og fremmest bør vi lægge stor vægt på sikkerheden ved laboratoriedesign, som f.eks. At sikre de fire grundlæggende kriterier for eksperimentelt design: (1) sikre sikker opbevaring af farlige materialer; (2) strengt beskytte beskyttelsen af intellektuel ejendomsret (3) laboratoriet skal designe lokaler og styrede adgangskontrolsystemer (4) Vigtige rum i laboratoriet er ikke tilladt uden tilladelse og er tilgængelige for alle i det offentlige område. For det andet fokuserer på design af bæredygtig laboratorieudvikling. For eksempel: design af spildevand og spildevandsbehandlingssystemer for at reducere udledningen af farligt affald; etablering af flydende nyttiggørelses- og udnyttelsessystemer til laboratorieaffald udformning af intelligente styringssystemer for at øge effektiviteten af brugen af laboratorievandressourcer og elektricitet og opnåelse af laboratoriebevarelse og miljøbeskyttelse; De komplementære produkter i laboratoriet skal bruge genanvendelige materialer. Endelig forbedre laboratoriekonstruktionen. For at realisere behovet for modernisering og bæredygtig udvikling af laboratorier skal laboratoriet være designet til at være mere komfortabelt og komfortabelt, skabe et behageligt offentligt miljø for laboratoriearbejdere og sikre laboratoriets stabilitet, udviklingen af Keycon og bæredygtig udvikling. .

(B) Styrkelse af etableringen af laboratoriedesign og byggestandarder

På nuværende tidspunkt har forskellige standarder nået mere end 2.000, der involverer 15 laboratorieforvaltningsprojekter, 23 laboratoriesikkerhedsprojekter og mere end 10 designstandarder for forskellige afdelinger, herunder laboratorier for akvatisk karantæne og biosikkerhedslaboratorier. Værelse, måle- laboratorium, mekanisk industrielt centralt laboratorium, videnskabslaboratorium mv. Herfra kan vi se, at standarderne for laboratoriedesign og konstruktion er strengere og omfattende. I forbindelse med laboratoriedesign og konstruktion er det vigtigt at etablere et samlet standard system. For eksempel: I laboratoriet | DNA-sekventeringsproces, fra prøveprøveudtagningen til sekventeringsrumsforsøgene, følger strengt reglerne for hver proces af eksperimentet for at sikre prøveens renhed og integriteten af dataene. Derudover er det nødvendigt at sikre et behageligt rum til laboratoriepersonalet under designet af laboratorierummet. I dagslysdesignet bør naturligt lys anvendes så meget som muligt, og HVAC-systemet skal være korrekt udformet for at imødekomme laboratoriepersonalets behov.

Sammenfattende analyserer denne artikel den aktuelle situation for laboratorieudformning og byggestandarder og løser problemerne i laboratoriedesign og byggesystem og foreslår to foranstaltninger til styrkelse af etableringen af laboratoriedesignstandarder og opfølgning af begrebet laboratoriedesign. Manglen på standarder for laboratoriedesign og konstruktion og forskellige laboratoriedesignkoncepter påvirker dog stadig kvaliteten af design og konstruktion. Derfor er det i fremtiden nødvendigt at styrke forskningen om etablering af laboratoriedesign og byggesystem og yde større bidrag til at forbedre niveauet for laboratoriedesign og konstruktion og fremme stabil og bæredygtig udvikling af laboratoriet.

Specialiseret inden for laboratoriedesign, ingeniørarbejde, generel entreprenørvirksomhed, installation og idriftsættelse, herunder gas, ventilation, aircondition, bortskaffelse af affald og installation af udstyr. Laboratory Equipment Technology Co., Ltd .: specialiseret i laboratorieplanlægning, design, produktion, installation og salg af integrerede servicevirksomheder. Baseret på introduktionen af europæisk produktionsudstyr og produktionsteknologi har virksomheden efterlyst mange brugeres meninger kombineret med den aktuelle situation i Kina og forsket og udviklet moderne laboratorieudstyr tilpasset forskellige specialiteter. Laboratory Equipment Technology Co, Ltd altid overholder business filosofi om "kunder, kredit, kvalitet og service", overholder virksomhedens filosofi om "ærlighed, stringens og pragmatisme", og er ansvarlig, streng, pragmatisk, ærlig , og troværdige. Baseret på innovativ teknologi, professionel planlægning og produktionsstyring, fremragende kvalitet og perfekt service, har den vundet ros fra markedet og kunderne. Videnskabelige laboratorie design programmer, laboratorier normalt klassificeret af fysik, uorganisk kemi, organisk syntetisk kemi, biologi. I henhold til laboratoriets forskellige indhold, formål og omfang har hver sin egen karakteristika, såsom grundlæggende uddannelse, divideret med discipliner, for det meste enkle undervisningseksperimenter, lavere krav til vand og elektricitet mv. Og videnskabelige forskningsinstitutioner til laboratorieventilation , Vandforsyning og dræning, elektronisk styring og renlighed er alle nødvendige for at være høje, men de grundlæggende principper for laboratoriedesign er fælles. Tag organisk kemi som et eksempel, primært af det kemiske basalaboratorium, instrumentanalyselaboratorium, rent laboratorium, elektronisk computer. Værelse, forskningsrum, hjælpelaboratorium, forsyningsrum mv.