Hjem > Nyheder > Indhold

Drug Testing Laboratory Design, Vælg BOKALAB

Apr 15, 2019

Lægemiddelprøvningslaboratoriet er arbejdspladsen for QC-testningen af farmaceutiske fabrikker, der normalt består af to dele: fysiske og kemiske laboratorier og mikrobiologiske laboratorier.

Udviklingen af et professionelt lægemiddelprøvning laboratorie design program er en vigtig del af opførelsen af et lægemiddel test laboratorium. Lad os tage et kig på designet af lægemiddelprøvningslaboratoriet.

LAB FURNITURE-4.15

For det første designprincipperne for lægemiddelprøvningslaboratorier

De generelle principper for lægemiddelprøvning laboratorieudformning er videnskabelige og rimelige, hensigtsmæssige i omfang, ressourcedeling og ikke-gentagen konstruktion.

For det første kombineres lignende laboratorier, laboratorier med mere tekniske rørnet og laboratorier med rene krav; For det andet er laboratoriet med vibrationsisoleringskrav placeret på bundlaget; For det tredje er kombinationen af laboratorier med giftige stoffer. Sammen; den fjerde er at laboratoriet skal opstilles ved vinduet for at sikre tilstrækkelig naturlig belysning.

Planlægning og opførelse af faciliteter som farmaceutiske analyselaboratorier, dyrelaboratorier, centrallager og spildevandsbehandlingssteder (herunder forbrændingskamre) er udformet efter uafhængig og decentral planlægning.

For det andet, lægemiddelinspektion laboratorium bygning layout

Udformningen af forsøgsbygningen er generelt i form af en rektangulær indre korridor, der maksimerer brugen af naturligt lys.

Den rektangulære tværgående akse kan være 6 ~ 8m, længden kan indstilles i henhold til kravene; længdeaksen kan være 6 ~ 9m, eller 6m-2,5m-6m, den midterste korridor, korridorbredden kan indstilles efter krav.

Kvalitetskontrolbygningen er generelt 2-3 lag, og laboratoriehøjden kan indstilles til 2,6m ~ 3,0m. Højden af det tekniske mellemlag er bestemt i henhold til klimaanlægsform og struktur, generelt ikke mindre end 1 m.

For det tredje udformningen af ventilationssystemet af lægemiddelprøvningslaboratoriet

Ventilationssystemet er et af de største og mest indflydelsesrige systemer i design og konstruktion af hele lægemiddelprøvningslaboratoriet. Om ventilationssystemet er perfekt eller ikke direkte påvirker miljøet i lægemiddelprøvningslaboratoriet, det eksperimentelle personales sundhed og driften og vedligeholdelsen af det eksperimentelle udstyr.

Et videnskabeligt og fornuftigt ventilationssystem kræver god ventilation, lav støj, nem betjening, energibesparelse og kræver endda indendørs trykforskel og temperatur og fugtighed for at bevare menneskets komfort.

Ifølge betingelserne og kravene i forskellige lægemiddelprøvningslaboratorier kan statisk trykføler automatisk frekvensomformningskontrol (eller PLC programmeringskontrol) og variabel luftvolumen system (VAV) styringstilstand bruges til at gøre luften i laboratoriet til den nationale standard for lægemiddelprøveeksperimentet. Værelsespersonalet skaber et behageligt, smidigt og bekvemt arbejdsmiljø.

Ovenstående er bare en kort introduktion. Laborationens udsmykning indebærer trods alt for meget indhold, og de professionelle krav er meget strenge. Det er ikke enkelt nok til at gøre det klart.

Hvis du har brug for design og udsmykning af laboratorieundersøgelseslaboratoriet, kan du kontakte os direkte. Vi vil arrangere en professionel tekniker til at kontakte dig for at planlægge en detaljeret designplan for dig.