Hjem > Nyheder > Indhold

Kender du Laboratory Mobile Test Bench?

Dec 21, 2018

Der er mange typer BOKA testbænke, og den mobile testbænk er en af dem. Som navnet antyder, er den mobile testbænk en testbænk med remskiver. Den mobile testbænk er egnet til at blive placeret midt i laboratoriet. Hovedplatformen til at udføre eksperimentelle aktiviteter er laboratoriemøbler, der er uundværlige for laboratorier i moderne arbejdsmiljø, farmaceutiske, miljøbeskyttelse og højere læreanstalter. Det er en stor del af laboratoriemøbler. Følg nu BOKA for at lære om komponenterne i laboratoriebænken, som følger:

For det første modstandsmaterialet

1. Anti-korrosion bord af eksperimentelle bord: Det vedtager solid kerne fysisk og kemisk plade, tykkelsen er 12.7mm, og den er rimmet til 25.4mm. Forsiden af den nedre åbning åbner vandtanken for at forhindre væske i at strømme til kabinettet. Hele bordet har stærk syrefasthed og slidstyrke. Den er olieafvisende, varmebestandig, slagfast, ugiftig, lugtfri, antibakteriel, anti-aging, anti-mugg, vandtæt, brandsikker, fugtsikker osv. Det er det ideelle grønne byggemateriale til laboratoriet .

For det andet, de øverste og nederste kabinetter og dørpaneler

1. Skallemateriale: Det er lavet af nyt 1,2 mm tykt galvaniseret stålplade og behandlet med anodefilm. Syrebestandig maling epoxy behandling.

2. Indvendige materialer (sidepaneler, bagpaneler, paneler, deflektorer): 6 mm tykke fysisk-kemiske paneler.

3. Baffelfastgørelsessædet: PC-materialet er integreret, aktiviteten kombineres til en bekvem demontering, og den faste syntetiske rammefunktion er tilvejebragt.

4. Indsamlingshætte: Lavet af 5 mm tykt pp materiale.

5. Hjælp halvmåne type ventilationshul: 1,2 mm tykt galvaniseret stålplade er integreret dannet af olietryk og behandlet med epoxyspray.

For det tredje, justeringsdørsystemet:

1. Aktivitets skydedør: Enkeltsidet operation, med balancenhed, skydedør kan stoppe ved ethvert aktivitetssted.

2. Glasdørglas: 5 mm tykt hærdet glas.

3. Glidekabel til skydedør: Kabelspændingen er 450 kg, hvilket er i tråd med trækprøve cns1111 g2009.

4. Glashåndtag: Lavet af aluminiumlegering, behandlet med epoxyspray.

lab furniture 9.14

For det fjerde strømforsyningsenheden:

1. Instrumentpanelets betjening: Elektronisk kredsløbsbetjeningspanel med tyndfilm mikrocomputer bruges til at indikere strømforsyning, lys, motor, standby (switch) og LED-drift indikator.

2. Beskyttelsesanordning: Strømforsyning, motor, stikkontakt, lækage, overbelastning, fasetab, reversering og anden fejlbeskyttelse.

3. Belysningsenhed: 30w fluorescerende lampe.

4. Stik: 220v jordforbindelse enkeltfaset stik. (installeret i kabinettet)

5. Afløbsenhed:

1. Test cup trough: Det er lavet af pp, med en tykkelse på 3m / m, og er modstandsdygtig overfor syre, varme og organiske opløsningsmidler. Størrelse: l260 × w115 × h147mm (np01-1)

2. Genanvendelsesmiddel: pp sprøjtestøbning, genanvendelsesanordning til anti-siphon-flaske type.

Sjette vandforsyningsenhed:

1. Vandforsyningskork: kobberstøbning enkelt-port vandforsyning kork.

2. Flowkontrolventil: kobberkontrolventil, keramisk ventilkerne.

Syv gasforsyningsenhed:

1. Gas Cocker: Kobberstøbt enkeltmund gaskork.

2. Gas sikkerhed spændeventil: Kobberoverfladen behandles med syrefast maling for at forhindre syre rust. Dets omskifter vedtager sikkerhedsspændeventil for at øge brugen af sikkerheden og forhindre utilsigtet kontakt med kontakten, hvilket medfører fare.

Hvis du har venner, der har brug for laboratoriemøbler, bedes du kontakte vores nationale hotline og ser frem til dit opkald.