Hjem > Nyheder > Indhold

Designbegreber og principper for biologiske laboratorieprojekter

May 04, 2018

en. Designbegreber og principper for biologiske laboratorieprojekter

1. Respektere det lokale økologiske miljø i højeste grad og udtrykke respekt for miljøet: Laboratoriedesign af økologiske begreber

Baseret på den fulde analyse af de laboratorieprojekter, der skal implementeres, vil hovedbygningens konceptkoncept som baggrund for det overordnede miljø i planens koncept omfatte den bygning, hvor laboratoriet ligger i miljøet. For fuldt ud at overveje de økologiske faciliteter omkring det biologiske laboratorium kan arbors også spille en rolle for at beskytte miljøet og optimere luftkvaliteten.

Bao Fengxuans tips om kundeprojekter: Omkring projektet foreslås det, at økologiske miljøbeskyttelsesprojekter konstrueres på samme tid. Blomster og træer kan også spille en rolle i at rense isolationen og optimere luftkvaliteten til en vis grad. For eksempel kan de naturlige ingredienser i dicotyledonskrammerne og kanelfamilien dræbe tarmpatogener og pyogene cocci. Disse to punkter er beskrevet detaljeret i "Kaibao Materia Medica" og "Dang Bencao".

2. Biosikkerhedslaboratorier skal have fremadrettede designkoncepter

Det biologiske laboratorium har følgende egenskaber:

Relativ fleksibilitet: Hvert laboratorium skal have tilstrækkelig plads til at placere instrumenter og udstyr. De opdelte laboratoriearbejdsområdesplader kan også anvendes uafhængigt af deres respektive formål, således at forsøgsarbejde kan udføres i et lille område uden at påvirke andre eksperimentelle genstande, og samtidig kan det store eksperimentelle arbejde integreres sammen.

Bao Fengxuans tips om kundeprojekter: Bao Fengxuan har omfattende designerfaring på laboratorieindretningen og kan godt imødekomme kundernes krav.

Relativ økonomi: Laboratoriet vurderer opdeling af områder for effektivitet i beskyttelse, arbejde og konfiguration, hvorved spild af areal og rum undgås.

Baofengxuans tips om kundeprojekter: Baofengxuan sparer dig reelt mellemrum og hjælper dig med at bruge rummet effektivt.

l Relativ skalerbarhed inden for laboratoriet: Laboratoriesystemer baseret på modulære former og genanvendelige operativsystemer, som kan tilføjes til strukturen, kan udføres uden at ofre bestemte funktioner eller påvirke relaterede laboratoriefunktioner. Sammentrækningen og udvidelsen. Derfor er det nødvendigt at reservere tilstrækkeligt laboratorierum.

Bao Fengxuans varme tip til kundeprojekter: Det er nødvendigt at reservere en vis mængde laboratorieplads. Laboratorier for biosikkerhed er bygget med store mængder kapital. Det er også nødvendigt for fremadrettet brug af plads i laboratoriet.

l Absolut sikkerhed: De regionale konfigurationsbehov i laboratoriet er opdelt efter graden af potentiel fare. Opbevaringssteder for røgafskærmninger og syre og brandfarlige materialer og plads til biosikkerhedsskur vil være placeret i den højere farezone bag på laboratoriet (væk fra udgangen). En vis mængde plads og nok affaldskanaler vil blive brugt til at danne et andet lag af beskyttelse for den højere farezone. Hvert laboratoriums lavrisikosone vil blive brugt til at arrangere en række tørre bordpladeaktiviteter som skriveborde, computere og instrumenter. Våd mesa aktiviteter blev placeret i mellemrisikoen. High-definition videoovervågningssystemer og indendørs intercom-kommunikationssystemer er også nødvendige for laboratorieprojekter. Real-time overvågning af kommandoprocedurer er også en af sikkerhedsgarantierne.

Bao Fengxuans tips om kundeprojekter: Bao Fengxuan har også praktisk erfaring inden for division og brug af laboratoriesikkerhedsområder. En rimelig regional opdeling er også en vigtig del af biosikkerhedslaboratoriet.