Hjem > Nyheder > Indhold

Definition af rene rum

Mar 20, 2018

Renrummet refererer til fjernelse af partikler, skadelige luft, bakterier og andre forurenende stoffer i luften inden for et bestemt interval af plads, og den indendørs temperatur, renlighed, indendørs pres, luftstrømmen hastighed og luftstrøm distribution, støj og vibrationer, og statisk elektricitet kontrol. Inden for et bestemt interval af krav gives et specielt konstrueret værelse. Det er ligegyldigt hvordan de ydre luft ændre, kan interiør af rummet alle har egenskaberne for opretholdelse af de tidligere sæt krav såsom renlighed, temperatur, fugtighed og pres.

洁净室.jpg

En renrums primære funktion er at kontrollere renlighed, temperatur og fugtighed i atmosfæren at produkter (f.eks. silicium-chips) touch, således at produktet kan være produceret og fremstillet i et godt miljø. Denne plads kaldes en clean room. Ifølge internationale praksis, er niveau af støvfri rensning primært reguleret af antallet af partikler per kubikmeter luft, der er større end den opdeling standard. Med andre ord, de såkaldte støvfri er ikke 100% uden lidt støv, men det er kontrolleret i en meget lille mængde af enheder. Selvfølgelig, støv-standard partikler i denne standard er allerede lille i forhold til vores fælles støv, men for optisk konstruktion, selv en lille smule støv har meget store negative konsekvenser, så i produktionen af optiske byggevarer ingen støv er en uundgåelige krav.
Antallet af fint støvpartikler med en diameter på mindre end 0,3 μm pr. kubikmeter styres under 3.500 at nå klasse A i den internationale støvfri standard. I øjeblikket kræver den støvfri standard anvendt til chip-produktion og forarbejdning mere støv end A-grade. Sådanne høje normer anvendes hovedsagelig til fremstilling af nogle højere niveau chips. 0.5uM og under antallet af fint støv er strengt kontrolleret inden for 1.000 pr. kubikmeter, der er også kendt som industri 1 K niveau.