Hjem > Nyheder > Indhold

Skræddersyet biosikkerhedskabine er tilbøjelig til misforståelser

Oct 23, 2017

Tilpasset biosikkerhedskabinet er tilbøjelig til misforståelser
Fordi forskellige laboratorier har forskellige karakteristika, har flere og flere forbrugere en tendens til at tilpasse købet af biosikkerhedskabinetter, men der er mange steder, der er værd at bemærke, at tilpasning, hvis tilpasset ukorrekt vil medføre en masse unødvendige problemer. Lille overflade for at opsummere alle på Biosafety Cabinet brugerdefinerede let at eksistere fejl.
Jo større vindhastigheden er, desto bedre
Mange forbrugere mener, at overfladen af ​​biosikkerhedskabinet jo større jo bedre jo bedre vindhastighed er det faktisk ikke. Når overfladesikkerheden af ​​biosikkerhedskabinet er steget, skal ventilationskanalens størrelse og klimaanlægget også øges, ikke kun omkostningerne, men også bygningskraften. Og stigningen i udstyr vil uundgåeligt producere mere støj og vibration under drift, støjreduktion omkostninger vil uundgåeligt stige. Generelt, så længe overfladen af ​​biosikkerhedskabinet kan nå 5m / s er nok.
Giv designeren
Faktisk er mange designere ikke så professionelle, sætter ofte flere sæt programmer til rådighed for at ændre størrelsen, selvom den er færdig. De forskellige forbrugers faktiske krav er imidlertid meget forskellige, for eksempel om layoutet af biosikkerhedskabinetter kan give medarbejderne tilstrækkelig plads, materialets ydeevne kan tilpasse sig laboratoriemiljøet, kan ikke sikre, at laboratoriet opretholder negativt tryk. Vent. Derfor skal forbrugerne i den brugerdefinerede proces, fra produktdesign til produktion og forarbejdning, installation og transport, hvert led være strenge kontroller, i tvivl om hurtig kontakt med producenterne.
Generelt har et godt laboratoriebiosafetyskabinet tilpasning følgende egenskaber: vinduet kan være tovejsjustering, panelet synligt, driftsrummet er stort nok, overfladevindhastigheden på 5m / s, med en styret baffel. Så længe disse punkter kombineret med deres egen faktiske situation tror jeg, at du vil kunne tilpasse deres egen tilfredshed med biosikkerhedskabinet.
Vinduesforskydningssensor VAV-systemet er generelt installeret i biosikkerhedskabinet, du kan måle vinduets placering og signalet, der sendes til controlleren, for at beregne eksportområdet hver gang sikkerhedsskabet og udstødningsvolumenet styrer LCS Venturi-ventilen. Systemet har fordelene ved stærk indendørs luftstrømsinterferensevne, god kontroleffekt, hurtig reaktionshastighed og så videre, der er ikke noget ustabilt faktorinterferenssystem.
VAV-systemet til vindhastighedssensoren er generelt installeret i sidevæggen for biosikkerhedskabinet, brugen af ​​luftstrømmen opstrøms og nedstrøms tryk for at danne vinden i stedet for laboratorieværdien for gennemsigtighed for biosikkerhedskabinet, og derefter i overensstemmelse med signalet for at ændre graden af ​​sommerfugl ventilåbning, gentaget denne proces Returner til den indstillede værdi. Men systemet skal vente, indtil vindhastigheden faktisk er blevet sporet og målt af vindhastighedssensoren for at begynde at justere. Så denne fremgangsmåde er let at gøre systemets responstid til at udvide og dermed påvirke kontrollen med biosikkerhedskontrol. Derfor repræsenterer vindhastigheden ikke nøjagtigt den gennemsnitlige indløbsvindhastighed.
Dual sensor-drevet VAV-system er vinduesforskydningssensoren og vindhastighedssensoren samtidig styrer styresystemet, men effekten er ikke, at de to kontrolmetoder bliver bedre, men også let at udvide kontrollinkets hastighed. Faktisk er en del af årsagen til, at når den vindhastighedssensor, der anvendes, vil bringe det originale VAV system iboende fejl, hvilket resulterer i systemet tilbage til tilstanden af ​​kontinuerlig sving, og disse defekter forsvinder ikke på grund af vinduets eksistens forskydningssensor.
I laboratoriet er biosikkerhedskabinens hovedfunktion at sikre sikkerheden i forsøgsmiljøet, hvis effekten er god, kan du sikre, at brugere og skadelige gasser isoleres, men når kvaliteten ikke er op til standard eller operationen er ikke i overensstemmelse med procedurerne, der kan forårsage alvorlig skade.
Så hvordan kan vi forbedre sikkerheden hos laboratoriet Biosikkerhedskabinet?
1, laboratorie biosikkerhed kabinet med en enkelt slids struktur af udstødningen, effektivt udledning skadelige gasser.
2, vælg det strømlinede håndtag for at sikre, at der er et mellemrum mellem hånden og glasset for at sikre, at luften flyder på bordet, og dermed sikre effektiv udstødning.
3, anti-off salg installeret i vinduet, når reb fra glasvinduet falder, anti-drop kan fange det for at forhindre det støder laboratoriepersonale.