Hjem > Nyheder > Indhold

Nuværende status for laboratoriedesign og byggestandarder

Oct 20, 2018

De vigtigste analyseposter og så videre:

Klassificeringen af laboratorieinstrumenter, herunder instrumenttype, fabrikant og model, hovedtilbehør og konfiguration, instrumentet anvendes hovedsagelig til analyse og testarbejde og så vidt muligt med det tilhørende instrumentbillede; laboratorieunderstøttende faciliteter beskrivelse, såsom layout Måder, gaskomponenter, gaskilder, støddæmpere mv., hvad er de særlige krav mv ...

Laboratoriekonstruktionsklasse:


Kan introducere laboratoriebyggeri, møbelplacering mv. Vidne til laboratoriets fødsel?

Instrumentmiljøkonfiguration:


Nogle instrumenter i laboratoriet har høje krav til miljøet og forklarer konfigurationsmiljøet (såsom vand, elektricitet, gas, temperatur, fugtighed osv.), Der kræves af forskellige typer instrumenter i laboratoriet.


Lab layout indledning:


Introducer laboratoriets layout (analyseværelse). Indholdet omfatter hovedsagelig den industri, hvor laboratoriet er placeret, de vigtigste testelementer og ideerne i layoutdesignet. Det er veludstyret med en tegningstegning eller en enkel layouttegning, og kan også indføres fra bagsiden.

lab furniture9.18

Problemer i laboratoriedesign og byggesystem


(1) Forskellige laboratorieudformningskoncepter


På nuværende tidspunkt er der mere opmærksom på miljøbeskyttelse, energibesparelse, sikkerhed, komfort og bæredygtig udvikling i design og konstruktion af udviklede lande. I Kina, på grund af den sene start på moderne design og konstruktion, forstod de fleste ledere ikke betydningen af laboratorie energibesparelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling. Det er ubestrideligt, at komfort, miljøbeskyttelse, energibesparelse og sikkerhed ikke kun er direkte relateret til laboratoriepersonalet, men også en stor indvirkning på det naturlige miljø. Eksempelvis vil laboratoriet fremstille visse eksperimentelle affaldsmængder efter forsøgsprocessen eller afslutningen af eksperimentet. Hvis det udledes i det naturlige miljø uden behandling, vil det forårsage stor skade på det naturlige miljø og endda påvirke menneskekroppen. Det kan ses, at det er bedre end at styrke etableringen af laboratoriedesign og byggesystemstandarder for at fremme en stabil og bæredygtig udvikling af laboratoriet.


(2) Manglende standarder for laboratoriedesign og konstruktion


Sammenlignet med fremmede lande er design, konstruktion og konstruktion af laboratorier i Kina ujævn, og niveauet for design og konstruktion er også meget anderledes. Det tekniske niveau for mange laboratoriedesignere og bygherrer er svært at imødekomme behovene i nutidens moderne eksperimentelle design og konstruktion. I forbindelse med konstruktion og opførelse af laboratorieovne, er dampkåler det grundlæggende udstyr til at sikre normal drift af laboratorieudstyr og personalesikkerhed, men i selve design- og byggeprocessen betaler nogle designbyggere for meget opmærksomhed på operationen af udstyret, ignorerer eksperimentet. Sikkerheden af værelset personale. Desuden er den ikke opmærksom på vigtigheden af energibesparelse og miljøbeskyttelse i laboratorieovne.

(1) Følg begrebet laboratoriedesign


I forbindelse med design og konstruktion bør der etableres et samlet designkoncept. For det første bør sikkerheden ved laboratoriedesign være højt værdsat, for eksempel at sikre fire grundlæggende standarder for eksperimentelt design: (1) sikre sikker opbevaring af farlige materialer; (2) nøje beskyttelse af intellektuel ejendoms sikkerhed og (3) designe værelser og rum i laboratoriet. Kontrolleret adgangskontrolsystem; (4) Vigtige rum i laboratoriet er ikke tilladt uden adgang og er tilgængelige for alle i det offentlige område. For det andet fokuserer på design af bæredygtig udvikling i laboratoriet. For eksempel: Design affaldsgas, spildevandsrensningssystem, reducere emission af farligt affald; etablere et system til recirkulering af laboratorieaffald udforme et intelligent kontrolsystem, forbedre effektiviteten af laboratoriernes vandressourcer og elektricitet og opnå effekten af laboratorie energibesparelse og miljøbeskyttelse De støtteprodukter i laboratoriet skal bruge genanvendelige materialer for at forbedre laboratoriekonstruktionen. For at kunne realisere behovet for modernisering og bæredygtig udvikling af laboratoriet, skal laboratoriet designe og opbygge forsøgets komfort, og der skal skabes et behageligt offentligt miljø for laboratoriepersonalet for at sikre stabiliteten , nøgle sundhed og bæredygtig udvikling af laboratoriet. .

(II) Styrkelse af etableringen af laboratoriedesign og byggestandarder

På nuværende tidspunkt er der mere end 2.000 standarder, der involverer 15 laboratorieforvaltning, 23 laboratoriesikkerhed og mere end 10 designstandarder for forskellige afdelinger, herunder akvatiske dyr karantæne laboratorium og biosikkerhed eksperiment. Værelse, måleri, centralt laboratorium for maskinindustrien, videnskabslaboratorium mv. Det kan ses, at standarderne for laboratoriedesign og konstruktion er forholdsvis strenge og omfattende. I forbindelse med laboratoriedesign og konstruktion er det vigtigt at etablere et samlet standard system. For eksempel i laboratoriet | DNA-sekventeringsproces følger prøveudtagningen fra prøven til sekventeringsrummet nøje reglerne for hver proces af eksperimentet for at sikre prøveens renhed og integriteten af dataene. Derudover er det nødvendigt at sikre laboratoriernes komfortable rum i laboratoriepladsens designproces. I belysningsdesignet bør naturligt lys udnyttes så meget som muligt, og HVAC-systemet skal være udformet korrekt for at imødekomme laboratoriepersonalets behov.


Sammenfattende analyserer dette papir status quo af laboratorieudformning og byggestandarder og foreslår modforanstaltninger for at styrke etableringen af laboratoriedesign og byggestandarder og følge konceptet laboratoriedesign for de problemer, der eksisterer i laboratoriedesign og byggesystem. Manglen på standarder for laboratorieudformning og -konstruktion og forskellige laboratoriedesignkoncepter påvirker dog stadig kvaliteten af design og konstruktion. Derfor er det i fremtiden nødvendigt at styrke forskningen om etablering af laboratoriedesign og byggesystem og gøre større bidrag til at forbedre niveauet for laboratoriedesign og konstruktion og fremme en stabil og bæredygtig udvikling af laboratoriet.

Specialiseret inden for laboratoriedesign, ingeniørarbejde, generel entreprenørvirksomhed, installation og idriftsættelse, herunder gas, ventilation, klimaanlæg, tre affaldsbehandling, installation af udstyr. Laboratory Equipment Technology Co., Ltd .: En produktionsvirksomhed med speciale i integration af laboratorieplanlægning, design, produktion, installation og salgstjenester. På baggrund af indførelsen af europæisk produktionsudstyr og produktionsteknologi har virksomheden udtalt mange udtalelser fra mange brugere og kombineret med den aktuelle situation i Kina forsket og udviklet moderne laboratorieudstyr tilpasset forskellige erhverv. Laboratory Equipment Technology Co, Ltd altid overholder virksomheden princippet om "kunde, kredit, kvalitet og service", overholder virksomhedens filosofi om "ærlighed, stringent og pragmatisk", samvittighedsfuld, ansvarlig, streng, pragmatisk, ærlig og troværdig . Baseret på løbende innovation, professionel planlægning og produktionsstyring, fremragende kvalitet og perfekt service, har den vundet ros fra markedet og kunderne. Videnskabelige laboratoriedesignprogrammer, laboratorier klassificeres normalt ved fysik, uorganisk kemi, organisk syntetisk kemi og biologi. Ifølge indholdet, brug og skala af laboratoriet har hver sine egne egenskaber, såsom grundlæggende undervisning, ifølge disciplinerne, har de fleste af de enkle undervisningseksperimenter lavere krav til vand og elektrisk vind, og forskningsinstitutionerne ventilerer laboratoriet . Vandforsyning og dræning, elektrisk styring og renlighed er alle nødvendige, men de grundlæggende principper for laboratoriedesign er fælles. Anvendelse af organisk kemi som et eksempel, primært fra basale kemiske laboratorier, instrumentanalyselaboratorier, rene laboratorier og elektroniske computere. Værelse, forskningsrum, hjælpelaboratorium, forsyningsrum mv.