Hjem > Nyheder > Indhold

Køl ned! Lær om laboratorietemperaturkontrol ~

Dec 20, 2018

Laboratorietemperatur kontrol

I laboratorieovervågningsprojektet har forskellige laboratorier krav til temperatur og fugtighed, og de fleste eksperimenter udføres i et klart temperatur- og fugtighedsforhold. Laboratorieforholdene påvirker direkte resultaterne af forskellige eksperimenter eller tests, hver Forsøget kræver nøjagtige og pålidelige overvågningsinstrumenter til at give nøjagtige miljøparameterdata.

Elementet af temperatur og luftfugtighedskontrol er at sikre, at den omgivende temperatur og fugtighed i den eksperimentelle drift kan opfylde behovene i de forskellige processer i forsøgsproceduren. Vi udvikler hovedsageligt temperatur- og fugtighedsreguleringsområdet for laboratoriemiljøet fra følgende aspekter.

12.20

Først skal du identificere kravene til omgivelsestemperatur og fugtighed for hvert job.

Identificerer hovedsageligt instrumentets behov, reagensbehovene, forsøgsprocesbehovene og laboratoriepersonalets humaniseringshensyn (menneskekroppen føles behagelig ved en temperatur på 18-25 ° C relativ luftfugtighed inden for rækkevidde af 35-80% og fra medicinsk synspunkt Der er et vist årsagsforhold mellem tørt miljø og betændelse i halsen. De fire aspekter er grundigt overvejet, og en liste over krav til temperatur og fugtighedskontrol er angivet.

For det andet skal du vælge og udvikle et effektivt miljøtemperatur- og fugtighedsreguleringsområde.

Uddrag det smaleste område fra listen over alle krav til ovennævnte elementer som det tilladelige omfang af laboratoriets miljøkontrol, formulering af styringsprocedurer for kontrol af miljøtilstand og formulering af rimelige og effektive SOP'er i henhold til afdelingens faktiske situation.

Tredje, vedligeholde og overvåge.

Gennem forskellige forholdsregler for at sikre, at temperaturen og luftfugtigheden ligger inden for kontrolområdet og overvåge og registrere overvågningen af omgivelsestemperatur og fugtighed, træffe foranstaltninger i tide for at overskride det tilladte område, tænd klimaanlægget for at justere temperatur, og åbn affugteren for at kontrollere fugtigheden.

Tag et laboratorium som et eksempel:

Reagentkammertemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Prøveopbevaringstemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Balancekammertemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Fugtkammertemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -65%

Infrarød rumtemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -60%

Central laboratorietemperatur 10-30 ° C, fugtighed 35% -80%

Prøvekammertemperatur 10-25 ° C, fugtighed 35% -70%

Patologi laboratorium

Under det patologiske eksperiment har brugen af mikrotom, dehydrator, farvemaskine og elektroniske himmellegemer strenge krav til temperatur. For eksempel bør en elektronisk balance bruges så meget som muligt under forhold, hvor omgivelsestemperaturen er forholdsvis stabil (temperaturændringer er ikke mere end 5 ° C pr. Time). Derfor skal temperatur- og fugtighedsforholdene i sådanne laboratorier overvåges og registreres i realtid. DSR-temperatur- og fugtighedsoptageren giver nøjagtige temperatur- og fugtighedsoptagelsesdata, hvilket er nyttigt til glatte fremskridt i forskellige eksperimenter.

Antibiotikumlaboratorium

Strenge krav til temperatur og luftfugtighed Under normale omstændigheder er koldt 2 ~ 8 ° C, skyggen er ikke mere end 20 ° C. Overdreven eller for lav temperatur for antibiotika kan føre til inaktivering af antibiotika og inaktiveringstemperaturerne i forskellige typer af antibiotika varierer. Derfor er overvågning og registrering af temperatur- og fugtighedsoptagere i sådanne laboratoriemiljøer en vigtig del.

Kemisk testrum

Det kemiske laboratorium omfatter en række laboratorierum, såsom kemiske testrum, fysiske testrum og prøveudtagningsrum. Temperatur- og fugtighedsstandarderne i hvert værelse er forskellige. Hvert værelse skal udpeges til at blive overvåget regelmæssigt. Overvågningsfrekvensen er normalt to gange om dagen. Ved hjælp af DsR temperatur- og luftfugtighedsoptageren kan personalet ved hjælp af den professionelle netværksforbindelse se temperatur og fugtighed for hvert laboratorium i midterkonsollen, downloade og gemme temperatur og fugtighed under eksperimentet.

Eksperimentelt dyreværelse

Dyrlaboratoriernes miljø er hovedsageligt baseret på forsøgsdyr. Fugtigheden skal opretholdes mellem 40% og 60% RH. Det er omvendt af mus. Hvis de lever i et miljø med en relativ fugtighed på mindre end 40%, vil de let dø og dø. DSR temperatur og luftfugtighed differentialtryk optager kan etablere temperatur og fugtighed overvågning og optagelse system gennem netværksalarm og andre foranstaltninger, som er gavnligt for kontrollen af dyre rum trykforskel og temperatur og fugtighed. Forhindre sygdomsspredningen og undgå gensidig infektion af dyr.

Betonlaboratorium

Temperatur og fugtighed har en fast indflydelse på udførelsen af nogle byggematerialer, så miljøbetingelserne for materialetest er klart defineret i mange standarder og skal overholdes. Som angivet i GB / T1 7671 1999 bør laboratorietemperaturen være stabil ved 20 ° C ± 2 ° C, og den relative fugtighed skal ikke være lavere end 50% RH. Brug DSR temperatur og fugtighed optager. Det kan oprette et sæt temperatur- og fugtighedsovervågnings- og registreringssystem i overensstemmelse med laboratoriets egne forhold for at styrke temperatur og fugtighedskontrol af laboratoriet.

Certificering og Metrologi Laboratorium

I implementeringen af inspektions-, identifikations-, test- og certificeringstjenester skal certificerings- og målerelaboratoriet registrere og teste ændringer i temperatur og fugtighed i hele processen i realtid. DsR temperatur- og fugtighedsoptageren kan forenkle optagelsesarbejdet, spare omkostninger og optage data bliver ikke for store. Interferensen af menneskelige faktorer kan objektivt og reelt afspejle detektionsprocessen. Om testmiljøet og udstyret styrer temperaturen og fugtigheden præcist eller ikke, har en signifikant indvirkning på nøjagtigheden og repeterbarheden af de eksperimentelle resultater. GLP, GAP, CNAS, ISO17025, ISO15189, ISO17020, ISO9000, ISO16949, ISO14000 og andre certificeringer er de grundlæggende krav til laboratoriemiljøet. ZOGLAB produkter opfylder kravene, præcisionsovervågning og giver originale optegnelser med høj præcision, der ikke kan manipuleres.

12.20.1

BOKA Labs high-end tilpassede one-stop service platform med laboratoriekonstruktion som det grundlæggende punkt integrerer laboratorie ressourceintegration og ressourceallokering og en avanceret tilpasset one-stop service platform til laboratorier, omfattende til medicinsk og miljømæssig beskyttelse. De mest omkostningseffektive laboratorieprodukter leveres af laboratorieopbygningen af videnskabelige forskningsinstitutioner, videnskabelig forskning, offentlig uddannelse, offentlig sikkerhed, kriminel efterforskning, bio-lægemidler, biovidenskab og teknologi, trepartsforsøg, landbrug, skovbrug, husdyrhold og fiskeri , petrokemikalier, mad og tobak, fødevare- og lægemiddelkvalitetskontrol. Og kvalitetsserviceudbydere, herunder grønne forskningsbyggeri og planlægning, laboratorieoverordnet planlægningskonsultation, laboratoriehusbyggeri, laboratoriemøbler produkttilpasning, laboratorieinstrumentforbrugsstoffer, laboratorieoperation vedligeholdelse, laboratorieflytning, laboratoriebutik High-end tilpassede tjenester som rådgivning , laboratorie offline erfaring hall erfaring.