Hjem > Nyheder > Indhold

Almindelige møbler

Feb 17, 2017

Test-bed

Begreber: fysisk og kemisk eksperiment er behovet for at bruge platformen. En anden central laboratoriebænk og ventileret kabinetter, medicin frysere og så videre.

Ventilation kabinet af hovedfunktion: ventilation kabinet af funktion i de mest vigtigste af er udstødning funktion, kemisk laboratorium i, eksperimentet operation Shi produceret forskellige skadelige gasser, og lugt, og fugt og brandfarlige, og let brast og korrosion sex materiale, til beskyttelse ved hjælp af hvem af sikkerhed, forhindre eksperiment i den forurening materiale til laboratoriet diffusion i kilder tæt på ved hjælp af ventilation kabinet , forbi ventilation kabinettet ved hjælp af Taiwan nummer mindre, kun i en særlig skadelige og farlige af gas og de producerede store hot eksperiment i den bruger. Stinkskab ansvarlig kun til test-bed af handicapfunktioner.

Medicinskab

Medicin kabinet lab møbler former for lægemidler og reagenser til opbevaring produkter. Ifølge produktet kan materialer være træ, stål og PP typer. Ifølge sikkerheden kan indikatorer opdeles i almindelige og pumpe gas. Dens mål er at gøre de indendørs toksiske eller skadelige og flygtige materialer, godt gemt af de fleste.

Sikkerhed (eksplosionssikre) kabinet

Laboratoriet for særlige reagenser og medicin, saltsyre, salpetersyre, brandfarlige og eksplosive stof butik, kan tilsluttes til vinden.