Hjem > Nyheder > Indhold

Kom tilskuere: Sådan tilpasses personlige laboratoriemøbler

Jan 10, 2019

På grund af størrelsen og størrelsen af hvert laboratorium opfylder det faste laboratorieudstyr ikke behovene i forskellige laboratorier, så det personlige laboratorieudstyr er mere brugervenligt og professionelt. Så hvordan personliggør vi tilpassede laboratoriemøbler? BOKA Xiaobian fortæller dig!

lab furniture-12.03

Kontakt først laboratorieudstyrsleverandørerne

Identificer det første skridt for en vellykket laboratorieudstyrsproducent. Generelt vælger vi store mærker og højt profilerede virksomheder at samarbejde. Det kan sikre produktkvaliteten af det tilpassede laboratorieudstyr og kvaliteten af eftersalgsservice vil blive garanteret.

For det andet bestemmes behovet for laboratorieudstyrs tilpasning

Brugerdefineret laboratorieudstyr, for at rydde kravene og producentens instruktioner, såsom antallet af brugerdefineret laboratorieudstyr, størrelsen af prøvebænken, hvilket materiale der skal tilpasses, hvis betingelserne tillader det, kan du sende tegningerne fra laboratorieudstyret til Skræddersyede Fabrikanter, lad fabrikanterne lave i henhold til tegningerne.

Tredje, markinspektion eller udstillingshal for at bestemme produkter

I mange tilfælde er det baseret på det produktkort, der leveres af producenten eller produktprøven på den officielle hjemmeside. Især, hvis du har brug for at tilpasse den store ordre, anbefales det at gennemføre et besøg på stedet eller bestemme produktet i udstillingshallen for virkelig at bekræfte kontraktsamarbejdet. Dette forhindrer, at det tilpassede laboratorieudstyr sendes til bordet.

For det fjerde, installation og eftersalg

Efter at fabrikanten er færdig med produktionen, forhandler forhandleren med kunden om at betale saldoen og aftalte tidspunktet for installationen. På dette tidspunkt kan kunden kontrollere, om der er nogen lækage i henhold til de oprindelige tegninger, f.eks. Om materialet er ind eller ud, om installationen er fast osv. Hvis der er problemer, bedes du rapportere dem til producenten i tid og løse dem i tide. Efter at have bekræftet, at produkterne ikke har nogen problemer, kan du levere den endelige betaling.

BOKA er grundlagt i marts 2004 og ligger i Longhua, Shenzhen. Det er en international professionel high-end tilpasset one-stop service platform selskab. Virksomheden har to store laboratorier basale udstyr produktion F & U baser. 150.000 + m2, der er ti serviceforretninger og online internetcentre i landet.