Hjem > Nyheder > Indhold

Clean Cosmetics Laboratory Design

Jul 13, 2018

Kosmetisk rent laboratorie design, den grundlæggende ide om laboratorie design er økonomisk og praktisk. Niveauet af rensningskrav er 10.000. Laboratoriet design har forberedelse før eksperimentet, såsom mere, to mere, vinddrink og buffer. Vedtagelse, princip for logistik adskillelse for at reducere forsøgsforurening og sikre sikkerhed.

1. Dette arrangement er kompakt og rimeligt, opfylder kravene til laboratorieoperation og luftrensningsniveau og stræber efter videnskabelige og økonomiske principper under hensyntagen til laboratoriekrav og udviklings- og driftsomkostninger.

2. Luftbruserummet er installeret ved indgangen til det rene rum, som effektivt fjerner støv fra menneskekroppen og reducerer mængden af støv i det rene rum. Samtidig fungerer luftrummet også som en lås for at forhindre, at den uren luft kommer ind i det rene område fra døren.

3, skal det rene rum give en vis mængde frisk luft til rummet, rense og filtrere ind i laboratorierne for at kompensere for udstødningen for at sikre positivt pres og personalebehov.


86012.jpg

4. Antallet af luftstrøm returluft styres af ventilationsventilen til forskelligt renhedsniveau, og trykgradienten justeres for at sikre, at luftstrømmen flyder til det rensede område med det rene område. Tryksforskellen mellem de forskellige niveauer af renrummet er 5pa, rent værelse og udendørs. Trykforskellen er 10pa.

5, er det rene rum udstyret med en lilla lampe steriliseringsenhed.

6, transmissionsvinduet er alt rustfrit stål materiale, mekanisk interlock kontrol, intern sterilisering enhed.

7. Observationsvinduet er et lukket rent vindue, og døren er en gastæt ren dør.

8, strøm: AC220V / 380V-50HZ.

9, indendørs støj 60db (A).

10 er luftudtaget udstyret med et højffektivfilter, og lufttilførselsporten er udstyret med en højffektiv filterstatisk trykboks for at opnå ren luftindtagelse, og det er bekvemt at udskifte højffektivfilteret.

11. Generelt indfører indendørsluft og udstødningsluft den øvre og nedre udladningstilstand, og indendørsluftudstødningsporten skal placeres i det område, hvor indendørsforureningsrisikoen er størst, og den ene side er indrettet uden hindringer.

12. Returluftsporten justerer automatisk indendørstrykket med resttryksventilen for at holde det positive tryk rent.

Kosmetisk ren laboratorium design, siden etableringen af Shenzhen VOLAB laboratoriefirma, rensning ingeniørvirksomhed har gennemført elektronisk optisk optoelektronik, præcision instrumenter, trykning, farmaceutisk GMP, biologisk genteknologi, medicinsk udstyr GMP, farmaceutiske emballage materialer GMP, sundhedspleje produkter GMP, Mad, kosmetik GMP, laboratorium, operationsrum, vand og mange andre projekter på mange områder. Virksomheden har etableret et langsigtet og stabilt partnerskab med udstyrsproducenter og materialeleverandører af kendte mærker i ind-og udland. De professionelle løsninger af designere sikrer, at de produkter, der leveres til kunderne, har den bedste omkostningseffektivitet.

7.13.jpg

Almindeligt anvendte projekter inden for laboratorieinfrastruktur er:


(1) Den eksperimentelle bænk indeholder en central prøvebænk, en testbænk, et sidebord, et instrumentbord, en himmelplatform, et medicinskabinet, et lægemiddelskab, et glasskabskab og lignende.

(2) Aircondition og ventilationsanlæg. I det nye laboratorium er alle bygningsområder aircondition. Ventilationssystemet omfatter en dampplade (gasskab), en udstødningsbeholder (fast), en bevægelig udstødningshætte, en udstødningsventilator og lignende.

(3) Vandfaciliteter omfatter laboratoriebassiner, vasketanke, testkraner mv.

(4) Sikkerhedsfaciliteter omfatter brandsprinklersystemer, brandslukningsanlæg til inertgas, sikkerhedsskabe, nødbrusere, øjenvaske osv.

(5) Gasforsyningsanlæg omfatter gasforsyningsanlæg, gasforsyningsplader, gasplader og rørsystemer.

?

Det 21. århundredes laboratorium er et intelligent laboratorium, der er sikkert, sundt, energibesparende, miljøvenligt, brugervenligt, intelligent og fleksibelt. En ny laboratoriemodel kommer frem for at imødekomme de nuværende eksperimentelle behov og tilpasse sig den fremtidige udvikling. Laboratoriemodellen kører udviklingen af det 21. århundredes laboratorium, kendt som "21st Century Laboratory" -modellen med nye features og popularitet.

Folding en, fleksible og variable funktioner

Større fleksibilitet har altid været et vigtigt fokus for udformning eller eftermontering af en eksperimentel bygning. Fleksibilitet har mange implikationer, herunder let udvidelse, hurtig tilpasning til rekombination og andre ændringer og evnen til at tillade flere anvendelser.

Jo større fleksibilitet betyder, at laboratorieudstyret ikke kun skal have fremragende brugsfunktioner, men også have den høje omorganisering og udnyttelsesgrad på væggen, forsyningssystemet og arbejdsbordet, når større renovering eller nybyggeri udføres i fremtiden, hvilket reducerer arbejdskraft og materialeaffald.

1, fleksibelt forsyningssystem


Fleksible originale forsyningssystemer er yderst vigtige for de fleste laboratoriedesigner. Laboratoriet skal være i stand til nemt at forbinde eller frakoble vægge og lofter for at muliggøre hurtig og billig montering af udstyr. Forsyningssystemet skal opfylde de oprindelige krav og tilpasses den forventede fremtidige udviklingsplan.


2, fleksibelt indendørs miljø


Laboratoriet bevæger sig mod modularitet, laboratoriets arbejdsbord kan udformes til at være aktiv, servicekolonnen kan flyttes, og laboratoriepladsen kan udnyttes fuldt ud til at designe en bevægelig skillevæg, som kan deles fleksibelt og fastgøres til væggen. Eller dockingstationen på gulvet indeholder input-porte som kredsløb, vandveje, gassti og kommunikation. Det har karakteristika for hurtig tilslutning og afbrydelse, og er praktisk at blive tilsluttet og brugt i kombination med eksperimentelle bænk.

Sammenfoldning af to humaniserede funktioner


1. Socialiseret arkitektur egnet til holdforskning


Det humaniserede design er at udnytte rummet i eksperimentbygningen fuldt ud for at give mennesker mulighed for at møde og samstrøm. Herunder saloner, konferencelokaler, atriumrum, trappeplads, delt laboratorieudstyrsrum, offentlig serviceplads mv. For at maksimere muligheden for, at folk møder og kommunikerer.

Forfølgelsen af rummet visuel æstetik, pæne og klare udseende og farve, sikkert og behageligt indendørs miljø, afspejler tidernes karakteristika, for at imødekomme behovet for medarbejdernes sundhed og komfort.

Opret fleksible arbejdssystemer og arbejdsbænke, tilskynde forskergrupper til at ændre deres plads til at opfylde behov, designkontorer og skriveområder som steder, hvor folk arbejder i teams, designteambaserede forskningscentre og oprette tilstødende forskergruppemedlemmer. Brug det offentlige rum, der er nødvendigt for fair brug.