Hjem > Nyheder > Indhold

Valg af forskellige laboratorium Fume emhætter er også forskellige

Feb 17, 2017

Stinkskab er en af vores fælles laboratorium møbler, i mange store laboratorier, for at forbedre laboratoriemiljø, ventilation hætte. Især i specielle laboratorier, rørende ofte en række skadelige gasser og stoffer. Hvis ingen ventilationsudstyr i laboratoriet, derefter, vil være direkte afsmeltet usikre er laboratoriet miljø faren, om testning en slags usynlig skade.

På grund af todayand #39; s laboratorium ventilation kabinet stigende efterspørgsel, for at tilfredsstille efterspørgslen efter test brug, mange virksomheder også fume hood materielle innovation. Nu vi avle mest almindelige stinkskab er all-stål fume emhætter og stål hood, begge af fume emhætter i råvaren har en stor forskel. All-stål stinkskab er mere egnet til brug i kemiske laboratorier. På grund af den kemiske test, generelt opstår med kemiske gasser. Gas ophold i luften i lang tid, vil være en vis indflydelse på hætte.

Stål og træ i medicinsk laboratorium fume hood, stål-træ Hoodand #39; s største fordel er muligheden for at undgå oxidation og ruster af kabinettet, i medicinske laboratorier, normalt vil vi røre en masse stoffer og reagenser, men disse reagenser er ikke domineret af stærk syre stærk alkali, men primært til narkotika. Øjeblikket brugen af stål og træ hætte er nu i stand til at opfylde vores behov, vi tydeligt kan se fra disse områder, udvalg af fume emhætter ifølge laboratorium for at konkludere, at især i felterne forskellige ansøgning fume emhætter ikke er det samme.