Hjem > Nyheder > Indhold

Kemiske laboratorium spildevand behandlingsmetode

Nov 16, 2018

Kemiske laboratorium spildevand er meget skadelige. Med udvidelsen af gymnasier og universiteter, den kraftige stigning i antallet af studerende og udvikling af økonomien, de videnskabelige forskning skrider frem, er kemisk laboratorium spildevand stigende. Mange laboratorier udledning af spildevand i kloakken uden nogen form for behandling. Sammensætning af spildevand er ganske kompleks, der indeholder mere toksiske og skadelige stoffer såsom syre, alkali, cyanid, hexavalent chrom, arsenide, phenol, benzen, osv. Direkte udledning vil uundgåeligt forurener folks brugsvand og levende miljø, på udkig efter en slags økonomisk, effektive, energibesparende og miljøvenlig, og gældende kemiske laboratorium spildevand behandlingsprocesser er hårdt nødvendig. Det siges i dag, at den kemiske værelse fokuserer på betydningen af spildevandsrensning.

lab furniture10.10

Som en kemiker er det nødvendigt for os at demonstrere den etiske stil af forskning og til at angive et specifikt eksempel i de særlige foranstaltninger for at beskytte miljøet.

1. produktionen og status af kemisk laboratorium spildevand

1. 1 produktion af kemiske laboratorium spildevand

Produktion af kemiske laboratorium spildevand kommer hovedsageligt fra kemiske eksperimenter og videnskabelig forskning eksperimenter i universiteter. Den usikkerhed, variation og kompleksitet af eksperimentelle spildevand er sine egne karakteristika. Den eksperimentelle spildevand er opdelt i høj koncentration og lav koncentration spildevand, høj koncentration spildevand. Primært de uidentificerede henflydende reagenser efter etiketten er afmonteret, de flydende reagenser, der ikke har, den derivater og biprodukter i videnskabelig forskning og eksperimenter, vaskevandet efter stærkt giftige stof eksperimenter, og høje koncentrationen af spildevand er alvorligt forurenet af miljø, som bør medføre folk til at betale nok opmærksomheden. Koncentrationen af spildevand er hovedsageligt vaskevandet af kemisk eksperiment fartøjer, kemisk reaktionsprodukter af syre, alkali og salt, lav-giftige kemiske affald test-opløsningen og den eksperimentelle vand.

1. 2 status af kemisk laboratorium spildevand

Ifølge de vigtigste bestanddele i kemiske laboratorium spildevand, kan det opdeles i uorganiske spildevand, organisk spildevand og omfattende spildevand. Uorganiske spildevand indeholder hovedsagelig tungmetaller såsom kviksølv, bly, chrom og cyanid, arsenide og fluor. Den økologiske spildevand indeholder hovedsageligt phenol, benzen, nitroforbindelser, polycykliske aromatiske kulbrinter, polychlorbiphenyler og andre kræftfremkaldende stoffer. Spildevand indeholder både organiske og uorganiske stoffer, og begge er store. De fleste af de eksperimentelle spildevand er integreret spildevand, som er behandlet med vand.

2. kemiske laboratorium spildevandsrensning

Der er næsten et hundrede slags reagenser og lægemidler, der anvendes i kemiske laboratorier, og der er tusindvis af dem. I øjeblikket er der mange eksperimentelle kurser i vores skole. De eksperimentelle indholdet omfatter fysiske egenskab verifikation eksperimenter, kvantitativ analyse eksperimenter, organisk syntese eksperimenter og organisk stof udvinding eksperimenter. De kemiske reagenser omfatter fælles syrer, alkalier, tungmetal salte, phenoler og andre organiske stoffer. De fleste af dem kan forårsage alvorlige forurening af miljøet, og mange reagenser og deres reaktivt affald såsom forskellige syrer og baser, tungmetal salte og organiske stoffer er skadelige for miljøet og menneskers sundhed. Nogle af dem kan findes i miljøet i lang tid og er vanskelige at forringe; nogle er beriget ind i den menneskelige krop gennem fødekæden og forårsage toksiske virkninger; nogle endda forårsage sekundær forurening under nedbrydning proces.

Med landets vægt på miljøbeskyttelse, flere og flere kemiske virksomheder og farmaceutiske enheder stadig mere krævende spildevandsbehandling efter brug. Dette er tendensen af gange, så college kemi laboratorier bør gå i spidsen.