Hjem > Nyheder > Indhold

Køb Lab Møbler Forholdsregler og hvordan man bruger det

Jul 01, 2017

Køb Lab Furniture forholdsregler og hvordan du bruger det
Lab Furniture serien er meget udbredt inden for medicinsk og sundhed, elektronik, farmaceutisk, biologisk, fødevarer, landbrug, skovbrug, dyrehold og veterinær-, inspektions- og karantæne, bilproduktion, præcisionsinstrumenter, universiteter og videnskabelige forskningsinstitutioner på de indenlandske og sydøstasiatiske markeder Nyd et meget højt ry.
Læse:

Lab Møbler er en sikkerhedsanordning, der i vid udstrækning anvendes i videnskabelig forskning, undervisning, klinisk afprøvning og produktion i mikrobiologi, biomedicin, genrekombination, dyreforsøg og biologiske produkter. Det er også en beskyttende barriere i laboratorie biosikkerhed. Det mest grundlæggende sikkerhedsudstyr.
Lab Møbler funktioner, brug, struktur, udstødningssystem og / eller gasforsyningssystem (effektivt partikel luftfilter) samt laboratorieudvælgelse af Lab Furniture, grundlæggende principper, installationsprincipper og krav, laboratorieprocedurer, rutinemæssige vedligeholdelseskrav osv. Dette indhold er den faktiske brug og drift af Lab Furniture skal mestre viden.
De fleste laboratoriepersonale er meget vidende om udførelsen, udvælgelsen, driften og vedligeholdelsen af Lab Furniture og forvirrer ofte både Lab Furniture og ren bænk. Faktisk er der en grundlæggende forskel mellem de to, Lab Møbler er et negativt trykrensningsbord, korrekt funktion af Lab Furniture, kan helt beskytte personalet, prøven og forhindre forekomsten af krydskontaminering; Arbejdsbænken er bare en ren bænk, som beskytter genstanden uden at beskytte personalet og laboratoriemiljøet. Derfor bør i mikrobiologi og biomedicinsk forskning, undervisning, klinisk afprøvning og produktion, vælge og bruge Lab Furniture og ikke vælge og bruge ren bænk.

Standard krav, testmetoder, inspektionsregler, tegn, etiketter og instruktioner til brug af forskellige vilkår og definitioner, klassificering, design, struktur og ydeevne, der anvendes i Lab Furniture design, produktion og inspektion validering, test, transport og opbevaring krav, test Verifikation Metoder, udvælgelse af testudstyr og kalibrering, krav til produkttest, kontrolbesøg på stedet.
Udvælgelse af labmøbler Laboratoriesikkerhedsudstyr (BSC) bruges til at beskytte operatørens eget laboratoriemiljø og laboratoriematerialer, når det er et smitsomt testmateriale til drift af primære kulturer, stammer og diagnostiske prøver. Testmaterialet er designet til at undgå udsættelse for infektiøse aerosoler og spild, som kan genereres under operationen beskrevet ovenfor.
WHO's laboratoriebiosikkerhedsmanual foreslår, at Lab Furniture effektivt kan reducere laboratorieinfektioner og krydskontaminering forårsaget af aerosoleksponering. Lab Møbler beskytter også arbejdsmiljøet.
Faktisk er Lab Furniture mere fokuseret på at beskytte operatøren og miljøet, hvilket forhindrer spredning af patogene mikroorganismer i at forårsage personskade og miljøforurening.
Ifølge niveauet for biosikkerhedsbeskyttelse kan Lab Furniture opdeles i tre niveauer, to og tre. Niveau 1 Lab Møbler beskytter personalet og miljøet uden at beskytte prøven. Princippet om luftstrøm og laboratorieføler er stort set det samme, forskellen er, at udstødningsporten er udstyret med HEPA filter, det eksterne udstødningsfilter og dermed forhindrer spredningen af mikrobiell aerosolforurening. En Lab Møbler selv uden ventilator, afhængig af eksterne ventilationskanaler i den fan-drevne luft, fordi produktet ikke kan beskytte kabinettet, er i øjeblikket mindre anvendt.
Andet klasse Lab Møbler er i øjeblikket den mest udbredte kabinet type. I overensstemmelse med "Folkerepublikken Kina Pharmaceutical Industry Standard YY0569-2005 Lab Møbler" i bestemmelserne i de to Lab Furniture i overensstemmelse med indløbs lufthastigheden kan udstødning og cirkulation opdeles i fire niveauer: A1, A2, B1 og Type B2. Alle sekundære labmøbler kan levere personale, miljø og produktbeskyttelse.