Hjem > Nyheder > Indhold

Kort beskrivelse og princippet om støv detektor

Aug 03, 2018

Kort beskrivelse og princippet om støv detektor

 

Støv detektoren er hovedsageligt bruges til at registrere støv koncentration i miljøet. I øjeblikket, kravene til levende og levende miljø bliver højere og højere, og den solgte mængde af støv detektor også stiger kraftigt. Branchen er også at blive værdsat af flere og flere mennesker.

 

Funktionsprincip af støv-detektor er hovedsagelig mikrocomputer laser princippet og elektrostatiske AC induktion princippet.

 

Mikrocomputer laser princippet:

 

Når lyset er bestrålet på partikler suspenderet i luften, genereres spredt lys. Under betingelsen er at egenskaber af partikler er konstant, den spredte lysintensitet af partikler proportional med den massekoncentration. Ved at måle intensiteten af det spredte lys, er massekoncentration koefficient K anvendt til at bestemme massekoncentrationen af partikler.

 

Elektrostatisk AC induktion princippet:

 

Signaler der genereres af dynamiske afgift sensing mellem sonden og sonden som løber gennem sonden. AC elektrostatisk teknik overvåger standardafvigelsen af afgift signalet til at bestemme mængden af forstyrrelse af AC signal og bestemmer mængden af støv emissioner af mængden af øjeblikkelige forstyrrelse.