Hjem > Nyheder > Indhold

BOKA vil diskutere den aseptiske operation laboratorie design med dig

Mar 13, 2019

Vi ved, at kravene til design af det sterile rumlaboratorium er meget høje, så hvad er designkravstandarden for det sterile rum? Lad os diskutere det med alle!

(1) Aseptisk rumlayout

Laboratoriens hele layoutdesign er baseret på princippet om clearing og omledning og omledning af mennesker for at undgå krydskontaminering. Det rene rum er udformet med to rene kanaler: den ene er en strømningskanal for eksperimentet til at komme ind og afslutte med en lille mængde varer ind i passagen; den anden er en logistikkanal til transport af forsøgsforsyningerne. En forurenet passage, der transporterer affald efter afslutningen af forsøget. Logistikkanalen er et bufferrum med en renhed på 100.000 og 10.000: strømningskanalen er et bufferrum på 100.000, et påklædningsværelse og et brusebad.

(2) Sterile rummaterialer

Opdelingen af det sterile rum og loftet er lavet af nye byggematerialer af farve stål sandwich sandwichpaneler. Materialet er brandsikkert, lydisoleret, varmeisolerende, korrosionsbestandigt, vanddampresistent, let at rengøre, helt løse det almindelige rengøringsrum med fliser, latexmaling, maling osv. Til vægoverflade, let at støbe, støv, peeling, svært at rengøre mv problem. Gulvet i det sterile rum er selvnivellerende med epoxyharpiks, som er korrosionsbestandigt, slidstærk og nem at rengøre.

lab furniture-09

(3) Rene rumrensning

Hele det sterile rum anvender et avanceret laminarflowrensningssystem for at sikre konstant temperatur, konstant luftfugtighed, friskluftsvolumen og renhedskrav. Systemet filtrerer støvpartiklerne af forskellige partikelstørrelser i luften gennem tre slags grove, mellemstore og højffektiv filtermembraner, således at støvpartiklerne ikke kommer ind i laboratoriet, således at mikroorganismerne fastgøres til støvpartiklerne, herunder bakterier og forme. Det kan ikke forurene laboratoriet; luftstrømstrukturen fra den øverste luftforsyning og den nedre side returluft kan sikre renheden og spare energi; Værelset med høj og lav renhedsniveau opretholder en vis positiv trykforskel, hvilket forhindrer pladsen med lav renlighed. Høj renhed rent værelse; installere UV-lys; Når du arbejder, blæser luftbruseren af noget støv, der er fastgjort til overalls og prøveemballage, og overførselsvinduet leverer rene laboratorieartikler. Disse designs kan opfylde kravene til cleanroom. .

Samtidig er friskluftsvolumenet konstrueret i henhold til 40 m3 / person.h, og friskluftsvolumenet kan imødekomme medarbejdernes behov og løse fuldstændigt de problemer, som det traditionelle rengøringsrum ikke kan erstatte frisk ren luft og dårligt arbejde miljø.

BOKA mærke laboratorie konstruktion planlægning, med 15 års erhvervserfaring, et stærkt team af designere, for at beskytte dit laboratorie design og konstruktion, velkommen dit besøg.