Hjem > Nyheder > Indhold

BOKA Taler om elektrisk designkognition

Oct 23, 2018

BOKA har ingen kreationer, og kun nogle høje standarder og strenge arbejde. Selvom det elektriske design ikke er så farverigt som kunstdesignet, er det relativt mindre end mange interpersonelle relationer. Bygning af elektrisk design arbejde er simpelthen baseret på faglig viden, der bruger elektrisk energi, elektrisk udstyr og elektrisk teknologi som et middel til at skabe, vedligeholde, forbedre og forskønne en begrænset plads og miljø baseret på sikkerhed, økonomi og energibesparelse. .

lab furniture 9.14

Elektrisk udstyr, især svagt elektrisk udstyr, skifter hver dag. Efterhånden som menneskers krav til det byggede miljø gradvist øges, betyder det også, at elektrisk udstyr konstant skal forstå nye midler for at opnå nye funktioner. Sammenlignet med andre majors er indholdet af læring og indholdet af arbejdet ikke lille. Derudover er der ingen systematisk læringsproces, hvilket gør det vanskeligt at komme i gang.

Baseret på vores mange års erfaring deler vi simpelthen det elektriske design i to store stykker: tegninger, kommunikation.

Tegningsdelen er arbejdets hovedfokus og kan også betragtes som den centrale del af teknologien. Tegninger er grundlaget for arbejdet. Funktionerne, der implementeres i overensstemmelse med arbejdets behov, er forskellige. Fokuset på tegningerne vil være anderledes. Det vil ikke blive opført her.

Kommunikation er forudsætningen og en integreret del af de elektriske tegninger, som nøjagtigt opfylder kundens behov. Kommunikation med bygningsenheder, ejere, udstyrsfabrikanter, relaterede funktionelle afdelinger, konsulentfirmaer og professionelle virksomheder er bedre at hjælpe dig med at udfylde tegninger mere effektivt og præcist.

Wallebo deler elektrisk design i 6 hoveddele

Hårdt arbejde og hårdt arbejde

Se på og efterligne de tidligere elektriske tegninger og få en generel ide om, hvad du laver.

2. Kendskab til industristandardspecifikationer

Hovedsagelig at se på: civilretlige bestemmelser, brandkoder, høj brandkoder, belysningsstandarder, lynbeskyttelse specifikationer, lavspændings strømforsyning specifikationer, strømforsyning og distribution specifikationer, brandalarm specifikationer, og så videre.

3. Forstå gennemførelsesretningslinjerne for tekniske foranstaltninger og civilretlige bestemmelser

4. Forstå relaterede ikoner og atlas

Ikon Atlas, Elektroteknisk Undervisning og Trainee Engineering Atlas, Fælles Grafisk og Tekst Symboler for Arkitektonisk Elektroteknisk Design, Dybde Mønstre, Bygning Elektriske Fælles Data, Elektrisk Design og Konstruktion, Andre er stødt på. Den første er meget praktisk for dig, især for designere, der ikke har træningsmaterialer. Den sidste er en samling, der stort set dækker dit arbejde. At se på atlasen kan hjælpe dig med at forstå abstrakte specifikationsbetingelser og tekniske metoder.

5. Kombination af teori og praksis

Har mulighed for at se flere på stedet byggepladser, og aktivt deltage i virksomhedens træning vil også gavne dig.

6. Lær at kommunikere

De koncernaktiviteter, som virksomheden organiserer, skal deltage aktivt. Hvis det kan blive kollegernes pistacie, hvad enten det er professionelt internt eller tværfagligt samarbejde, bliver det meget nemt og omvendt.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.