Hjem > Nyheder > Indhold

BOOK Kort introduktion

Jan 05, 2018

Guangzhou BOKA Lab System Tech CO., Ltd har specialiseret sig i laboratoriemøbler, laboratorieventilationssystemer, laboratoriesystemteknik, laboratorieudstyr, med den bedste service, overlegen kvalitet med komplet sæt af højteknologiske produktionsudstyr og teknologi!

Vi studerer avancerede teknologier og koncepter fra de udviklede lande i Europa og USA og konstant reformerer og nyskaber. Har altid været engageret i laboratoriesystemet ingeniør forskning og udvikling og konstruktion. med indenlandsk og udenlandsk teknologi fortsætter med at forbedre og standardisere, og langsigtede kontakter med forskellige kunder i den praksis, vi fandt en standardiseret laboratoriekonstruktion, involverer det ikke alene laboratoriefunktionens funktionelle layout, laboratoriums rationelle layout , vand-, el- og gassikkerhed, energibesparelse og praktisk lægning, sikkerheds- og miljøbeskyttelse af ventilationssystemet, men også involverer laboratorievirksomhedernes sikkerhed.

Guangzhou BOKA fra design, konstruktion, produktion, installation og after-sales-service er strengt følge ledelsessystemet, ifølge forskellige brancher forskellige funktion, vi designet forskellige stilarter af laboratoriebyggeri programmer i produktionen baseret på 5 S management system, ISO9001, ISO14001: 2004 Environmental Management System streng kvalitetskontrol for at sikre, at hvert produkt er fremstillet på fabrikken er af høj kvalitet; på installationsstedet strenge overensstemmelse med design tegninger til konstruktion og montage, og stræber efter at gøre vores bedste; Virksomheden har et perfekt after-sales service management system til at skabe et stort antal af høj kvalitet projekter, rost af mange kunder.

Vi har specialiseret os i laboratorie-design, laboratoriesystemer engineering, laboratoriemøbler, udstyr, forsyninger, renovering og konstruktion integration, perfekt til at skabe sikkerhed, miljøbeskyttelse, innovation, førende internationale laboratorium samlede løsning!

Wecome at kontakte os om labmøblerne

Tlf .: 0086 + 15013108038 TIM

微信图片_20171009121959.jpg