Hjem > Nyheder > Indhold

Boka All Steel Central Station Structure Introduktion

Nov 07, 2018

Funktioner: Dør- og skuffepanelet på den hele stål-platform er fremstillet af dobbeltlags stålplade. Der er ingen loddefuger i leddene, overfladen er glat og glat, og bikakspladerne er fyldt for at øge styrken, reducere støj og forbedre kvaliteten.

All-steel centralstationen bruges generelt til at placere instrumenter og eksperimenter til eksperimentelle operationer, hvilket giver praktiske grundlæggende eksperimentelle krav.

Størrelse: Tilpasset efter kundens krav

Leveringsperiode: 1-2 uger


steel lab furniture-03

Produktdetaljer:

Alt-stål centralbordet og skuffepladen er lavet af 1,0 mm tykt koldvalset stålplade. Efter CNC-stansning, CNC-bøjning og betning af fosfatering behandles overfladelaget af Akzo Nobel-epoxyharpikspulverbelægning og andre processer. , anti-korrosion.

Dør og skuffepanel er lavet af dobbeltlags stålplade. Der er ingen loddetråd i leddet, overfladen er glat og glat, og honningkagepladen er fyldt for at øge styrken, reducere støj og forbedre kvaliteten.

Hver bakke bagkasse kan demonteres for nem vedligeholdelse, og fodens højde kan justeres i kassehuset. Der er fire justerbare porte på bundpladen, og der er forsynet et dæk. Skruerne ved hængselsleddet af skabsdøren kan ikke udsættes, og der kræves en anti-korrosionsnylonhætte.

Forsiden af alle bundkabinetterne på den samlede stålplatform skal udformes som en indbygget fladpasning. For eksempel må endepanelerne (såsom dørpaneler og skuffer), den øvre / side / nederste kabinetramme og de lodrette søjler ikke stikke ud i samme vandrette plan for at undgå kroge. I tilfælde af utilsigtede klæder mv skal overfladeforbindelserne af alt metalplade være glatte og fladt, og de svejsede samlinger skal glattes for at opretholde en kontinuerlig glat overflade;

Ud over den konkave del af forsiden skal skørtpladen være integreret med stålpladen på kabinettet og må ikke svejses af små materialer for at sikre den samlede lejekapacitet;

Alle dobbeltdørskabeller har ingen centrale lodrette søjler mellem de to døre. Der er lagdelt søjler på forsiden og bagsiden af de to sider af bundskabet. Der er skillevægshuller på søjlerne. Bredden af dækket svarer til bredden af bundskabet. Der må ikke være huller på mere end 3 mm på begge sider. Dørbænk, dobbeltdørbeklædning og enkeltdørsbord mv. Kan kabinettet opbevare instrumenter, udstyr mv., Og små forbrugsvarer, værktøjer, diverse artikler kan placeres i skuffen

Ovenstående er introduktionsdetaljerne for all-steel central station bragt af BOKA. Jeg håber at være hjælpsom.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.