Hjem > Nyheder > Indhold

Biosikkerhed kabinet placering er også påkrævet

Jul 24, 2018

Når vi dekorerer eller placerer indemøbler, vil vi være opmærksomme på feng shui eller hvad, så den samme laboratoriemøblerplacering har også visse krav. I dag vil BOKA Xiaobian forklare dig, hvad er kravene til placeringen af dette biosikkerhedskabinet:

air flow bench-04.jpg

1. Smidige og langsomt bevægelige krav: Dette er et krav for at sikre, at den normale drift af vindvejen ikke påvirkes.

2. Antivibrationskrav: Hvis den vibration, der genereres under bevægelsen, vil medføre, at de vedhæftede partikler på filteret falder og forårsager forurening af instrumenterne eller genstandene i kabinettet, vil operationen forårsage forurening at overflyde, hvilket er meget farligt.

3, kravene til placeringsniveauet: en vandret placering af kabinettet for at sikre ydelsen af det biologiske sikkerhedsskab er en faktor, men også for at sikre, at der ikke er krydskontaminering mellem de anbragte genstande.

4. Forskellige bevægelige kriterier i kabinettet: Når efterspørgslen efter to eller flere genstande i kabinettet bevæger sig, skal retningslinjerne for flytning af forurenende stoffer til meget forurenende emner følges for at forhindre, at emnerne med stor forurening sker under bevægelsen. Stor forurening i rummet.

5, retningslinjer for åben brand brug: prøv ikke at bruge åben ild i kabinettet! Fordi de fine partikler urenheder, der opstår under brugen af åben ild, vil blive bragt ind i filterområdet, vil disse urenheder med høj temperatur beskadige filteret. Når det er umuligt at forhindre brugen af visse krav, anbefales det at bruge en Bunsen-brænder med lav flamme.