Hjem > Nyheder > Indhold

Biologisk laboratorieplanlægning, højteknologisk laboratorieudstyr

Jun 14, 2018

Biologisk laboratorieplanlægning og design, VOLAB specialiseret i den overordnede planlægning af laboratoriet, design, produktion, installation og eftersalgsservice i et af eksperimentelle udstyrsfirmaer, introducerede virksomheden Europa og USA avanceret produktionsteknologi og udstyr kombineret med behovene hos moderne laboratorier, udviklet en serie af højteknologiske laboratorieudstyr synkroniseret med verden.

I. Mikrobiologi laboratorieplanlægning og design

Mikrobiologilaboratoriet består af et forberedelsesrum, et vaskerum, et steriliseringsrum, et sterilt rum, et dyrkningsrum med konstant temperatur og et almindeligt laboratorium. Det fælles træk ved disse værelser er den glatte og hårde tekstur af gulve og vægge og det enkle arrangement af instrumenter og udstyr til rengøring.

For det andet, de grundlæggende krav til mikrobiologisk laboratorieplanlægning

(a) forberedelsesrum


Forberedelsesrum til fremstilling af kulturmedier og prøvebehandling. Interiøret er udstyret med reagensskabe, tællere til opbevaring af apparater eller materialer, testbænke, elkomfurer, køleskabe og vandkanaler samt strømforsyninger.

(b) Vaskerum

Vaskerum bruges til at skrubbe redskaber. Da brugte fartøjer er blevet forurenet af mikroorganismer, er der nogle gange patogene mikroorganismer. Derfor er det bedre at indstille vaskerummet, hvis forholdene tillader det. Indendørs skal der være varmeapparater, dampkøleskaber, vaskeplader, tønder osv. Der bør også være forskellige flaskebørster, dekontamineringspulver, sæber, vaskemidler osv.

(III) Steriliseringsrum

Steriliseringskammeret anvendes hovedsagelig til sterilisering af dyrkningsmediet og klassificering af bakterier, der kan dræbe patogene mikroorganismer i forskellige apparater. Indendørs, steriliseringsudstyr og faciliteter såsom højtydende dampsterilisatorer og ovne bør leveres.

(D) Clean Room

Det sterile rum, også kendt som inokulationsrummet, er et specialiseret laboratorium til aseptiske operationer som systeminokulation og rensede stammer. I mikrobiologiske forhold er inokulation og transplantation af stammer en vigtig operation. Funktionen ved denne operation er at sikre, at rene stammer af stammer beskyttes mod forurening af bakterier. I luften af det generelle miljø, på grund af tilstedeværelsen af mange støv og bakterier, er det nemt at forårsage forurening, og det forstyrrer podning.

I den biologiske laboratorieplanlægning har VOLAB laboratoriet sigte mod forskellige kundegrupper. Laboratorieplanlægningen fremhæver enkelhed, menneskehed og funktionalitet og kan opfylde kravene i forskellige miljøer i laboratoriet! VOLABs laboratorieplanlægningsfordele: 1, rationel anvendelse af laboratorieplads 2, for fuldt ud at opfylde kundernes krav til laboratoriebrug; 3, for at imødekomme menneskeheden, sikkerhed, forudsigelighed og multi-purpose krav.

Ikke kun det, VOLAB selskab har en række ledende ingeniører, ingeniører, ledende teknikere sammensat af professionelle og tekniske team, en gruppe af højtuddannede, stærke konstruktionsteam. Vi har akkumuleret rig erfaring i langsigtet design og konstruktion og har evnen til at gennemføre rensningsprojekter og centrale klimaanlægsprojekter, der opfylder nationale standarder og normer, og kan fuldt ud garantere kvaliteten af hvert projekt, opfylde brugernes behov, og give brugerne service af høj kvalitet.