Hjem > Nyheder > Indhold

Biologisk laboratoriedesign koncept 7 elementer

Mar 28, 2018
 1. Maksimere respekt for basismiljøet Baseret på en grundig analyse af basisens nuværende status, er planen udformet som baggrunden for miljøet, dvs. de enkelte bygninger skal indgå i miljøet at udtrykke respekt for miljøet. Dette koncept kaldes også begrebet økologisk arkitektur design.

  Biologisk laboratorie design

 2. Fremadrettede

  * Fleksibilitet Hvert laboratorium kan have plads nok til at placere instrumenter og udstyr. Separate paneler kan også selvstændigt styre deres respektive anvendelser, så de ikke påvirker de relevante laboratorier.

  * Økonomi Laboratoriet bør overveje udnyttelseseffektiviteten af forskellige typer arbejdsområder og opdele området for at undgå spild af område og rum.

  * Extensibility Lab systemer baseret på modulære modeller, der kan tilføjes til strukturer og genbrugelige operativsystemer, kan udføre den nødvendige sammentrækning og udvidelse uden at ofre relaterede funktioner eller påvirke beslægtede laboratorier.

  * Sekventiel regional tildeling i laboratoriet skal opdeles efter graden af potentiel fare. De steder, hvor røgafskærmningen, syre og brændbare stoffer opbevares, og pladsen til biosikkerhedskammeret placeres i den højere farezone, dvs. på bagsiden af laboratoriet (væk fra udgangen). En vis mængde plads og nok affaldspassager vil blive brugt til at danne et andet lag af beskyttelse for den højere farezone. Lavrisikosonen i hvert laboratorium vil blive brugt til at arrangere en række tørre bordpladeaktiviteter, såsom at placere skrivebord, computere og instrumenter. Vådt bordaktiviteter blev placeret i midtrisikosonen.

  * Passabilitet Laboratoriegange og indgange og udgange giver nem adgang til handling og giver passende adgang til relevante nationale bestemmelser.

 3. 3. Tilpasning til udviklingen i bioteknologi For at sikre laboratoriepersonalets sikkerhed er forebyggelse af miljøforurening en forudsætning for forsøgsforskning vedrørende patogene mikroorganismer. Fordi laboratoriet er et arbejdsrisiko med høj risiko, der kan medføre, at eksperimentelt personale og omgivende miljø forurenes, skal det i designet ikke bare opfylde de funktionelle krav, men skal også overholde de nationale standarder og relevante faglige standarder og henvises til de relevante indenlandske og udenlandske biologiske laboratorier til reference. Konstruktionsstandarder og tilhørende specifikationer for at opfylde kravene i de generelle retningslinjer for sikkerheden for mikrobiologiske og biomedicinske laboratorier.

 4. 4. Fremme af videnskabelig forskningskapacitet Moderne laboratorier lægger vægt på udveksling og læring blandt eksperimentelle medarbejdere og lægger vægt på teamånden hos laboratoriepersonale. Under hensyntagen til egenskaberne ved forskningsaktiviteternes aktiviteter skal bygningen være i stand til at tilpasse sig ændringer i teknologi, udstyr og færdigheder og kan fremme udveksling og overførsel af viden blandt forskere og derved danne en akademisk atmosfære af gensidig opmuntring og kommunikation .

 5. Rimelig pladsudnyttelse Designet af moderne laboratorier vedtager generelt et samlet kolonnernetværk og opdeler enhedsmoduler med forskellige sikkerhedsniveauer, der passer til forskellige proceskrav. Dette modulopbygge absorberer ikke kun CDC's avancerede processer i ind-og udland, men gør det også muligt for laboratoriet at imødekomme behovet for fremtidig transformation.

 6. Humaniseret indendørs og udendørs miljø Det humaniserede designkoncept bruges til at arrangere indendørs og udendørs miljøer, der giver laboratoriearbejdere en effektiv arbejdsplads og et behageligt miljø til fritid.

 7. Føjer stor betydning for sikkerheds- og sikkerhedsteknikken. De fleste laboratorier er sekundære biosikkerhedsbeskyttelseslaboratorier og er egnede til forskerarbejde for arbejdstagere og mikroorganismer med moderate potentielle farer i miljøet; nogle eksperimentelle områder er tre-niveau biosikkerhed beskyttelse eksperimenter. Room, egnet til undersøgelse af patogene mikroorganismer og deres toksiner, der får folk til at inficere alvorlige eller endog dødelige sygdomme hovedsageligt gennem åndedrætsveje. For at forhindre mikrobielle katastrofer er design af biosikkerhed sekundære og biosikkerhed tertiære laboratorier fokus.