Hjem > Nyheder > Indhold

Atomabsorptionskammerdesignpunkter

Aug 08, 2018

Grundlæggende forhold: Grunden for atomabsorptionskammeret er generelt terrazzo gulv og gulv. Driftsplatformen er 0,75 meter høj og 0,80 meter bred. Bordpladen er 0,5 meter væk fra væggen. Det atomabsorberende kammer bør ikke placeres i samme rum som væskekromatografi eller gaskromatografi.

Atomabsorptionskammeret skal være forsynet med et prøvebehandlingsrum, og prøvebehandlingsrummet skal have en røgledning, vandforsyning og medicinskabinet.


8.08.jpg

Kredsløb: Enfaset tre ledninger (brand, nul, jord), instrumentets atomabsorptionskammer er trefaset fem-tråd.

Gassti: Generelt er der opstillet tre typer gasledninger, nitrogen, acetylengas, luft, gas ledes ind i indendørscylinderen for at komme ind i lokalet, og efter indgang til indendørs fordeles den samlede rørledning til hver kromatograf gennem et tryk reguleringsventil, og hver kromatograf er tilsluttet. Forreste nålventil, gasassisteret luftkompressionspumpe.

Ventilation: Atomabsorption bruger brændbar gas. Forbrændingsprocessen frigiver en stor mængde kuldioxid. Derfor skal der være god ventilation. Den ene er at installere en emhætte, en matchende kanal og en tagventilator over instrumentet. Det andet er at indstille en 400 * 400 mm ventilationsventil i en afstand af 200 mm fra jorden under korridorvæggen.

Rumtemperatur: Temperaturen af atomabsorptionskammeret kræves generelt at være 22 ° -27 ° C. Det store laboratorium er udstyret med et overordnet klimaanlæg, og luftudløbet er placeret i den øverste del af rummet.

BOKA er et mærkefirma med speciale i den overordnede designplanlægning og konstruktion og udsmykning af laboratorier i Kina. Produkterne omfatter: eksperimentelle bænk, dampkåbe, centralstation, sidebord, gasflaske fryseskab, himmel platform, ventilationssystem, gasbanesystem, rensningssystem mv Laboratoriemøbler og laboratoriesystemer teknik.