Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelsesmiljøet for biosikkerhedskabinet og nyudvikling

Aug 01, 2017

Applikationsmiljøet for biosikkerhedskabinet og nyere udvikling
Som vi alle ved, laboratoriumets vigtigste faciliteter ud over den eksperimentelle platform er der ventilation. Fordi laboratoriet i det særlige miljø kræver laboratoriet skal kunne gøre eksperimentet produceret giftige og skadelige gasser udledt, vil ikke forårsage skade på menneskers sundhed. Derfor er opførelsen af ​​ventilationsanlæg særligt vigtig.
På ventilationsanlæg, den nuværende indenlandske mainstream laboratorium fælles Biosafety kabinetter og så videre. Her er en kort introduktion til nogle af de grundlæggende forhold i dette kabinet. Denne form for skab er også kaldet dampkoge, afgiftningskabinet. Er en uundværlig del af laboratoriedesign. For at teste befolkningens sundhed og sikkerhed skal laboratoriet have en god ventilation. For at dette kan være ventileret skal kabinetter forhindre damp, gas, partikler og nogle af de farer, der er forbundet med menneskelige sundhedsforurenende stoffer. Denne type kabinet er hovedsagelig sådan: Følgende brug af eksperimentelle sidebordsstil over bordet er følgende kabinettet. Og sådanne biosikkerhedskabinetmaterialer har også særlige krav.
Materialet er hovedsageligt lavet af en række specialmaterialer som stål, stål, træ og så videre. Og direkte kontakt med testprøven. Normalt lavet af epoxyharpiksplade, fysisk og kemisk plade, keramisk plade, rustfri stålplade og andre materialer. Dette er meget mindre end den gamle stil udelukkende lavet af træ fra kabinettet for at reducere produktionsomkostningerne, indtager volumenet og dets vægt, hvilket i høj grad øger belastningskapaciteten, omkostningseffektiv adgang til en betydelig stigning.
Biosikkerhedskabinet installeres normalt mod væggen. De fleste ventilationsskabe bliver automatisk advaret, når udstødningsvolumenet er for lille. Når eksperimentet bruges, behøver kun at stå eller sidde foran kabinettet, kan det være i kabinettet under eksperimentbænken på forsøgsoperationen. Laboratorietype af sådanne kabinetter, hvis karakteristikaene for punkterne, så er der flere: emner pumpe kabinetter, slotted kabinetter, bypass kabinetter, vind-stil frysere, samt naturlige ventilationsskabe.
Hvis vejen i henhold til deres udstødningspunkter. Kan opdeles i så få: Den øvre udstødningstilstand, den nedre udstødningstilstand, den øvre og nedre på samme tid udstødningsstil. Ifølge vejen ind i vinden kan opdeles i fuld-stil vind-type frysere, vind-stil frysere, variabel luft volumen kabinet. Det kan ses, at ventilationsskabets stil er meget, valget skal vælges omhyggeligt, vi kan finde det rigtige skab.
Biosikkerhedskabinettet skal være opmærksom på hvilken installation
1, biosikkerhedskabinet installeret så vidt muligt i slutningen af ​​rørledningen, jo kortere jo bedre jo længden af ​​rørledningen. Biosikkerhed Kabinet udstødningskanal lige så let som muligt, og jo højere kanal jo bedre.
2, et biosikkerhedskabinet med en ventilator, med en enkeltrørforbindelse er den bedste måde.
3, en ventilator forbundet til biosikkerhedskabinet så lidt som muligt.
4, laboratoriet Biosikkerhedskabinet installeret så langt som muligt i slutningen af ​​rørledningen, er rørlængden så kort som muligt.
5, hvis du vil ændre vindhastigheden, skal du konfigurere det tilsvarende frekvensjusteringssystem.
6, hvis du ikke kan bruge en enkelt rørforbindelse, kan kun det samme rum bruges med samme rum med hinanden.
7, skal udgangen af ​​udstødningskanalen forsøge at undgå at luftkanalen sender luft for at forhindre udledning af skadelige gasser gennem udstødningsrøret og sendes derefter til biosikkerhedskabinet.
Sikkerhedsydelsen af ​​Biosafety Cabinets er behovet for at sikre, at ejendommen er sikker, fordi de sikkerheds- og ulykker, der er blevet anvendt inden for sikkerhedsområdet for biosikkerhedskabinetter, er katastrofale. I mange overraskelser på grund af manglende kogepumpe eller midlertidig sammenbrud forårsaget af laboratoriebeskadigelse eller skade. Sikkerhedsydelsen af ​​Biosafety Cabinets er et designelement, der kræver opmærksomhed.