Hjem > Nyheder > Indhold

All-stål Type stinkskab vil ikke Rust?

Feb 17, 2017

Mange kundehenvendelser vil ruste hvis spurgte om all-stål fume hætte, en lille serie af læsning med alle nedenfor. All-stål fume emhætter med koldtvalsede Stålplader, der er den sunde fornuft af jern, stål eller ironand #39; s vigtigste ingrediens er jern og kulstof, som navnet antyder vil rust, jern og oxygen let danne jernoxid eller ferric oxid, jernoxid, osv.

Forbrugerne har bemærket, og nogle producenter sige at hood, ingen rust, syre og alkali er absolut ikke noget problem i det eksperimenterende miljø, der blev efterladt uden dig! Så for at tale, overfladetemperatur og elektrostatiske sprøjtning pulver kun til en vis grad af beskyttelse, men i lang tid eller er syre-alkali fordampning alvorlige vil miljømæssige eller indendørs luftfugtighed påvirke liv i stinkskab! I stedet for snyd kunder, snarere end lære klienterne at opretholde fume emhætter, Hangzhou boyang eksperimentelle udstyr Co Ltd anbefaler, at kunder, syre og alkali eksperimenter eller PP rustfrit stål fume emhætter er anbefalet, for at forhindre rust hvor oxidation!

Ønsker forbrugerne at købe produktet, donand #39; t blindt gå billige, billige er ikke god i egentlig forstand, og køber produkter de skal vælge størrelse, omdømme point, synlighed god laboratoriepraksis møbler selskab, så produkternes kvalitet kan garanteres!