Hjem > Nyheder > Indhold

Alle støbegods er at sikre de normale betingelser for testen udført

Sep 21, 2017

Alle ståltæksler er for at sikre de normale betingelser for den udførte test
Alt ståltætskål i skallen er valget af metalråmaterialer eller andre materialer, bordet er lavet af rustfrit stål med anti-syre, varme, flammehæmmende personlighed. Samtidig skal hele stålstøvhætten vedtage mystisk udstødning Det er muligt at imødekomme videnskabens behov og industrialiseringsprocessen i de travle, videnskabelige eksperimenter skal reduceres, grænserne for laboratoriereparationen er blevet fejet med antallet af år. Udført i laboratoriet gennem testen ledsaget ved påvisning af skadelige stoffer som gas, damp, støv og suspenderede partikler, såsom demonstrationen, testpersonalets styrke til en nødsituation.
Alt stålrøgshætten er en alvorlig sikkerhedsudvikling i laboratoriemøblerne, der kan fokusere på støvmaskinens kedelige maskinudstyrsforstyrrelser, kemisk reaktion eller varm varme og indendørs vandret luftstrømintervention og andre årsager til skadelige stoffer undslippe. Gasdensitet og lufttæthed i forskellige størrelser, alle stålrøgskålen har mange navne, hovedformerne omfatter: den øvre udstødningsgaskop, den nedre udstødningsdæksel, op og ned i ventilationsskabet. På samme tid, en anden energibesparelse Af stålet Fume Hood.
For at kontrollere udslip af de skadelige stoffer og for at sikre, at den sædvanlige korrektion skal kontrollere vindhastigheden. Kabinets overflade vindhastighedsvalg princip er: Det er nødvendigt at gøre den skadelige gas fra kabinettet til at flygte, men også for at forhindre stål Ventilation kabinet turbulens.
Ikke kun det, den øverste del af stålet Fume Hood er også bygget med ventilationshuller, selvom glasvinduets dæksel kan tilføjes til luften for at undgå større negativt tryk. Med højden af ​​stålskrogetabellen i tråd med menneskekroppen, ikke kun let Manipulering, for ikke at nævne brugen af ​​rummet er også stor. På et bestemt niveau af fremme af sikkerheden er all-steel Fume Hood det nødvendige laboratorieudstyr. Fuld stål udstødningsskabe fuld udvidelse af alle med nano-sølv antibakteriel belægning, Effektiv styring af overfladen af ​​bakterieavl og krydsinfektion. Alt stålrørskabsstruktur er ikke den traditionelle svejsestruktur, men en støbt fra undertrykkelsen, mere flad kabinet enhed mere fleksibel, mere holdbar. Galvaniseret stålplade-skabet materiale, overfladen af ​​pulverlaken i ladning, end den almindelige plating stålplade er mere modstandsdygtig over for korrosion.
Derfor bruger vi den fulde ståltætte Hood med følgende punkter også nødt til at være opmærksom på begyndelsen af ​​testen, at Steel Fume Hood er i forretningssituationen for at udføre testoperationen; i slutningen af ​​testen skal køre mindst 5 minutter for at lukke ventilatoren og dermed fjerne den resterende gas i rørledningen. Moderne videnskabelige instrumenter, intakt all-steel dampdæksel er at sikre, at testen er normal for at holde gunstige forhold.
Alle stålrøgskåle er implementeringen af ​​møblerne reduceres til et lille i laboratoriet for at udstyre udstødningen og ventilationen. Eksperimentel drift i en række ikke-gas-, lugt-, fugt- og brandfarlige, eksplosive, ætsende stoffer, for at opbygge manipulatorens stabilitet, defensive eksperimenter i materialets turbiditet spredt til laboratoriet, svarende til brugen af ​​forurening i hele stålet Fume Hood, den tidligere brug af rustfrit stål kabinetter mindre, kun ekstremt skadelig ondskabsfuld gas og brugen af ​​slutningen af ​​eksperimentet. Alle Steel Fume Hood tjente kun som eksperimentelle bænk for at hjælpe resultaterne.
I de senere år har man for at forbedre den eksperimentelle situation i eksperimentelle bænk for at flytte forsøget langsomt flyttet til Fume Hood, som påberåber sig i Steel Fume Hood for at være mest egnet til etablering af brugen af ​​funktionen af ​​de fleste af det nye laboratorium er Behovet for klimaanlæg, så udstyret i starten af ​​scenen vil være brugen af ​​all-Steel Fume Hood i klimaanlægget for at diskutere diskussionen, fordi stenkollegenvindingslaboratoriet har en meget alvorlig identitet, forbedring af laboratoriemiljøet, Forbedring af sundheden ved at gøre ting for at forbedre konsekvenserne af officerer og andre aspekter af hensyntagen, øgede brugen af ​​stålrøgstativer antallet af Pentium.