Hjem > Nyheder > Indhold

Fordele og ulemper ved rent arbejdsskur

Jul 24, 2020

De vigtigste materialer i det rene skur, de fleste kunder vil bygge det rene skur i det rene rum, men nogle kunder ønsker ikke at bygge et separat støvfrit værksted, i det rene skur overvejer ikke klimaanlægget, luftbruser, overførselsvindue og andet renseudstyr Under omstændighederne er omkostningerne til det rene skur ca. 40% til 60% af omkostningerne til det rene rum, hvilket afhænger af kundens' s valg af rene skurmaterialer og størrelsen på det rene skur. Jo større det område, der skal rengøres, jo mindre er prisforskellen mellem det rene skur og det rene rum.


59d7c0f07f349115f67effebb8f913c5


A. Beslagene omkring det rene skur er fremstillet af industriel aluminium eller rustfrit stål firkantet pass eller jern firkantet elektrostatiske sprøjtning med flere lag, som rammen, anti-korrosion, anti-rust, smuk og generøs. Almindeligt anvendte plader til rene skure er koldvalsede stålplader (A3-plader) og rustfrit stålplader (SUS201, SUS304, SUS316 osv.), Og tykkelsen er generelt 0,8 ~ 1,5 mm. Forskellige materialer og størrelseskonfigurationer påvirker direkte prisen og prisen for rene skure.


B, det rene skur kan bestå af lodrette gardiner eller glas. Forskellige materialer vil føre til forskellige priser og omkostninger ved det rene skur.


C. Princippet om rent skur: FFU-ventilatorenheden suger frisk luft gennem det primære filter til den første filtrering og passerer derefter gennem den anden 99.99@0.3um-filtrering af højeffektivitetsfilteret. Hele luftudløbets overflade er 0,45 m / s ± 20% af vindhastigheden sendes til det rene skur med en ensartet hastighed, så den rene luftstrøm er lodret og ensrettet, så man sikrer den rene skur, den rene bænk og andet renseudstyr, der kræves i arbejdsområdet, alt ved hjælp af den mest avancerede internationale numeriske kontrolproduktionslinje Sammenlignet med den traditionelle manuelle produktionsproces, kan den numeriske kontrolmonteringslinie placeres mere nøjagtigt med en nøjagtighed på ± 0,01 mm, hvilket effektivt sikrer tætningsegenskaber af alt tilbehør til forskellige rensningsudstyr såsom rene skure.


1. Hvad er et rent skur (rent arbejdsskur)


Ren arbejdsskur, også kendt som støvfri ren skur, ren ren skur, klasse 100 ren skur, klasse 1.000 ren skur og klasse 10.000 ren skur, der er lukket i et turbulent rent rum med antistatisk gennemsigtig plastklæde Lille plads, ved hjælp af uafhængig HEPA eller ULPA og klimaanlæg blæser enhed til at blive et højere niveau af ren plads, niveauet er 100 ~ 10000, højden på det indre rum er omkring 2,0 meter, dækningsområdet er mindre end 50m2, fire søjler kan installeres Det bevægelige hjul kan bruges fleksibelt.


2. Rengør materialer:


Der er generelt tre typer af rene staldrammer: firkantet pas i rustfrit stål, firkantet jernpassage og aluminiumsprofil.


Der er generelt tre typer materialer til toppen af ​​det rene stald: rustfrit stålplade, koldvalset stålplade sprayet, antistatisk gittergardin, (antistatisk) akrylplade.


Rens lufttilførselsdel, vælg generelt FFU laminar flowhætte (FFU laminar luftforsyningsenhed)


Indkapslingsmaterialerne i rent skur inkluderer generelt: antistatisk gardin, (antistatisk) akrylplade.


3. Valget af ren skuroprensningsniveau:


Flere kunder vælger et rent skur i tusindklasse eller et rent skur på ti tusind klasse, og et lille antal kunder vælger et rent skur fra hundrede eller ti tusind. Kort sagt afhænger valget af rent skur-niveau af kundens' s behov for renlighed, men fordi det rene skur er relativt lufttæt, hvis niveauet for det rene skur er relativt lavt, vil det ofte medføre nogle bivirkninger : utilstrækkelig kølekapacitet, medarbejderne vil være Det føles lammende og varmt, så du er nødt til at være opmærksom på dette i den faktiske kommunikationsproces med kunderne.


4. Sammenligning af omkostninger mellem rent skur og støvfrit værksted:


Generelt vil de fleste kunder bygge et rent skur i et rent rum, men nogle kunder ønsker ikke at bygge et separat rent rum. Når det rene skur ikke overvejer klimaanlægget, luftbrusebad, overførselsvindue og andet rensningsudstyr, er omkostningerne ved et rent skur ca. 40% til 60% af prisen på et rent rum, afhængigt af kundens' s valg af rene skurmaterialer og størrelsen på det rene skur. Jo større det område, der skal rengøres, jo mindre er prisforskellen mellem det rene skur og det rene rum.


5. Fordele ved rent skur:


A. Hurtig konstruktionshastighed og nem installation


B. Lav pris og nem vedligeholdelse


C. Let at kontrollere, hver FFU har sin egen fan;


Ulemper ved rent skur:


A. På grund af den omfattende brug af FFU-ventilatorfilterenheder, kan støjet fra det rene skur være relativt højt;


B. FFU har sin egen ventilator, med mange ventilatorer og høj vedligeholdelsesfrekvens;


C. På grund af lufttilførslen i rummet føles det rene skur ofte fyldig og varm;


D. Hvis det rene skur ikke er bygget i et støvfrit værksted på grund af manglen på filter med middeleffektiv filterbeskyttelse, forkortes levetiden for højeffektivitetsfilteret sammenlignet med det støvfrie værksted og det lange -udnyttelsesomkostninger vil være højere.