Hjem > Nyheder > Indhold

Accept af laboratoriegasforsyningskredsløb til laboratorieindretning

Mar 12, 2019

Ud over elektriske kredsløb er vandforsynings- og afløbssystemer, ventilationssystemer, laboratoriefornyelser, et af de vigtigste systemer i laboratoriet - gasforsyningssystemet. Gasforsyningssystemet bestemmer, om laboratoriet kan fungere sikkert og stabilt. Alle inspektioner af laboratoriegasforsyningskredsløbet er nødvendige, når laboratoriet er færdigt.

I almindelighed placerer den centrale gasforsyning i laboratoriet gasflaskerne i forskellige gascylinderrum i overensstemmelse med de brandfarlige og ikke-brændbare egenskaber, og derefter transporteres gassen gennem rørledningssystemet til laboratoriet og kan reduceres ved brug punkt installeret på eksperimentelle bænk. Trykregulatoren justerer bekvemt tryk og flow.

Sådan accepterer du gasforsyningskredsløbet:

1. Kontroller gasforsyningspunktet for gasforsyningskredsløbet skal være i overensstemmelse med laboratoriekonstruktionskravene.

2. Kontroller, at gasforsyningskredsløbets kappe ikke mangler, og identifikationen af gastypen, når den passerer gennem hver væg, er korrekt.

3. Kontroller gasledningen, trykreduktionsventilen, nåleventilen, trykmålerbanen, installationspositionen og specifikationerne og modellerne skal være i overensstemmelse med designet.

4. Hvis rørledningen trykkes med inaktiv gas, skal der ikke være lækage, og trykket skal være normalt.

5. Kontroller, at gasautomatiske koblingsanlæg skal kunne fungere pålideligt.

6. Kontroller valg af gasmåler, og installationspositionen skal være korrekt, gaslækagealarmsystemet skal fungere normalt.

lab furniture-08