Dekorative laminater for garderobeskabe fremstiller

BOKA laminat bord er designet til høj antibakterielle kravene i departementet, som det medicinske område er et vigtigt program af laminat bord.

Produktdetaljer

Dekorative laminater for garderobeskabe fremstiller

Becasue hospital møbler og #39; s materiale har brug for sine særlige krav, nødt til at købe med antibakterielle egenskaber af materialet, men også med brandsikre, fugt resistent, stråling resistente, anti-statisk og andre egenskaber.

BOKA laminat bord er designet til høj antibakterielle kravene i departementet, som det medicinske område er et vigtigt program af laminat bord. Medicinske afdelinger af store flow, patient koncentrationen, bakterier, vira og andre let avl og formidling af operationsstuen hospital, de forskellige afdelinger af møbler på anti-bakterierne har særlige krav, stat for de medicinske sektor møbler materialer har strengere krav.


funktioner

1, slagfasthed;

2, fugt resistent, korrosionsfaste;

3, vandtæt og brandsikker;

4, producerer ikke skimmel, ingen lugt;

5, let at rengøre og vedligeholdelse;

6, holdbar;

7, design fleksibilitet;

8, farverig.

Hvis du leder efter de dekorative laminater for garderobeskabe fremstiller, skal BOKA være din bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lav pris produkter og kontrollere prisliste med os.

Undersøgelse