Syrefast Lab keramiske bordplader

Rongde med laboratoriet keramiske produkter forskning og udvikling, produktion, one-stop forarbejdningskapaciteten

Produktdetaljer

Syrefast Lab keramiske bordplader


BOKA keramiske bordplader funktioner:

1, blokerer vand side en molding teknologi, kan effektivt forebygge flydende spill, for at sikre anvendelsen af sikkerhed. :

Vand modstand og driften af konsol en molding teknologien, ikke-syning, at løse billardbord og ventilation køkkenbordet overfladevand problemet, mens effektivt forhindrer processen med kemiske reagenser spill, at sikre anvendelsen af sikkerhed.

2, resistens over for forskellige kemikalier og organiske opløsningsmidler (undtagen hydrogenfluorid) erosion.

Kan modstå (ud over flussyre tilsvarende type af kemiske reagenser), nogen stærk syre og alkali og organisk opløsningsmiddel korrosion, er en af de bedste anti-korrosion ydelse af tabellen.

3, hårdt og stærk, ridsefast, stærk slagfasthed, længe service liv.

Overfladen hårdt og stærk, slidstærke. I udførelsen af anti-virkning ydeevne er meget god, effektivt kompensere for anden tabellen ikke er slid-resistente defekter, længe service liv.

4, resistente over for forurening, stærk farve, anti-aging, ændrer ikke farve, let at rengøre, effektivt hæmmer væksten af bakterier.

Brugen af tysk import af høj temperatur glaserede, glat overflade uden porer, let at rengøre, effektivt hæmme avl af bakterier, meget resistente over for forurening, kan modstå UV-stråling forårsaget af en række overtrædelser, farve firma, ikke ændre farve, ikke aldring,

5, sundhed og miljøbeskyttelse, stråling til at opfylde internationale standarder.

Indeholder ikke nogen giftige stoffer, ingen stråling, ikke-brændbare. Varmen producerer ikke giftige gasser og stoffer, sikker og miljøvenlig.

6, resistente over for 1550 ℃ over grænsen for høj temperatur, frygt for brand.

Resistente over for 1500 ℃ grænse høj temperatur, frygt for åbne flamme, ikke-brandfarlige, ikke-skummende, ingen revner, lang tid modstand til 600 ℃ høj temperatur.

7, fire sider og skære overfladen kan være glaserede.

For at løse de andre laboratorium kan tabel skærefladen og overfladen ikke glasur forvirring, for at opnå tabel og afsnit smukke og sikker.

8, multi størrelse, multi tykkelse, multi-farve professional skræddersyet. :

Rongde med laboratoriet keramiske produkter forskning og udvikling, produktion, behandling af one-stop kapacitet, efter kundernes krav kan være tilpasset alle former af keramisk countertops, foring board, cup trug.

Hvis du leder efter syrefast lab keramiske bordplader, skal BOKA være din bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lav pris produkter og kontrollere prisliste med os.

Undersøgelse