1,5KW lavtryks industriel industriel fisketank luftblæser

Find1,5KW lavtryks industriel side industriel fisketank luftblæser hos BOKA. Vi er en af de førende producenter og leverandører i Kina, velkommen til at købe vores produkter til lav pris og er også velkomne til at tjekke prislisten hos os.

Produktdetaljer

1.5KW Lavtryks industriel side Industriel fisketank luftblæser

COMPANY


Hovedprodukter


STORE1


Produktvisning


p21


Produktdetaljer


1

2

Certificering ISO9001: 2008
Luftstrøm af støvsugermotor 21-1000M3 / min
Støvsugermotorens vakuumkraft 2.5-35KPa
OD af støvsugermotor motor: 70mm 80MM 90MM 160MM 200MM
Anvendelse Vakuumsugerblæser
Service leveret efter salg Ingeniører til rådighed til service af maskiner i udlandet
MODEL Børsteløs støvsugermotor

立体图

Produktcertificering

ZHEGNSHUBANNER1


Produkt Acessories

配件


firma introduktion


chair common1

Guangzhou Boka Lab System Tech. Co, Ltd er en professionel lab-møbelproducent og en integreret lab engineering konstruktør. I de sidste 5 år, med veludstyrede faciliteter og en stærk teknisk styrke, er vores produkter almindeligt anerkendt og
har tillid til mere end 2200 kunder i 80 forskellige lande.
Vi leverer en-line professionel service inden for labplanlægning og design, fremstilling af lab-møbler, konstruktion af lab-system, installation, lab-informationsstyringssystem og lab-nøglefærdigt projekt Med en bred vifte af god kvalitet, rimelige priser og stilfulde design er vores produkter omfattende brugt på universitet, college, skoler, forskningsinstitutter, F & U-center,
regeringens kvalitetskontrol og inspektionsafdeling, hospital, fødevareindustri, vandværker, mikrobiologiindustri, materialevidenskab og teknik. kosmetikindustri, kemisk og fysisk teknologiafdeling, miljøafdeling, inspektions- og karantæneafdeling, kvalitetskontrolbehandling, kosmetikindustri, hospital, petrokemisk teknik, apotekindustri,
genudvikling og forskning, landbrugsindustri og andre industrier.
På nuværende tidspunkt er vores virksomheds produkter blevet anvendt i vid udstrækning inden for forskellige områder, såsom colleges og universiteter, forskningsinstitutter, fødevarevirksomheder. Vores tro er "Styrke drømmen om lab, forbedre kernen i konkurrenceevne", arbejde i princippet om "Professionel, præcision, ansvarlig, innovation".

证书


Flere produkter DAHAIBAO4

Almindelige FAQ


Sådan foretager du en ordre?
1.Kontakt via e-mail eller handelschef for specificerede varer
2. Kontrakt underskrevet, 40% depositum på forhånd
3. Produktioner i bulk
4.Balancebetaling før forsendelse.
5. Afsendelse af originale dokumenter eller tele-release-varer
6.Kvalitetsgaranti i 2 år efter afsendelse.
 
Har du produkter på lager?
Undskyld for det, vi reserverer ikke altid lagre. Hvis der er nogen lagre, vil vi informere dig med detaljer i svaret på dine krav.

Hvor meget vil forsendelsesomkostningerne være?
Dette afhænger af størrelsen på din forsendelse og forsendelsesmetoden. Når du spørger om forsendelsesomkostningerne, håber vi, at du fortæller os de detaljerede oplysninger såsom koder og mængde. Din fordelagtige metode til forsendelse. (Til søs eller med fly) og din udpegede havn eller lufthavn. Vi vil taknemme, hvis du kan skåne os nogle minutter til at hjælpe os, da det vil gøre det muligt for os at vurdere omkostningerne baseret på de leverede oplysninger.
 
Kan jeg besøge din fabrik?
Sikker på, vi er en producent af laboratoriemøbler i Guangzhou, Kina. Kontakt os på forhånd og vil aftale en aftale med dig. rustfrit stål arbejdsbord med hjul laboratoriemøbler.


C ontact inrormation

1.4

Velkommen til dit besøg !!Hvis du er på udkig efter den industrielle side industrielle fisketankluftblæser med 1,5 kg lavt tryk, skal BOKA være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjek prislisten hos os.
Hot Tags: 1,5kw lavtryks industriel side industriel fisketank luftblæser, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like