Lodrette Air Flow ren bænk laboratorium Laminar Flow skab til Hospital

Laminar Flow kabinet er et arbejdsbord eller samme indelukke, hvilke skaber en partikel-fri arbejdsmiljø ved at tage luft gennem et filtreringssystem og udmattende det på tværs af en arbejdsflade i en laminar eller envejs luftstrømmen.

Produktdetaljer

Lodrette Air Flow ren bænk laboratorium Laminar Flow skab til Hospital


Laminar Flow kabinet-prøve beskyttelse kun

Laminar Flow kabinet er et arbejdsbord eller samme indelukke, hvilke skaber en partikel-fri arbejdsmiljø ved at tage luft gennem et filtreringssystem og udmattende det på tværs af en arbejdsflade i en laminar eller envejs luftstrømmen. Laminar flow kabinettet er lukket på siderne og holdes under konstant positivt pres for at forhindre infiltration af forurenet rumluft.

Laminar flow kabinet er almindeligt anvendt i medicinsk forskningslaboratorier, hospitaler, produktionsanlæg og andre forskning og produktion miljøer.


Ønsker du at vide mere detaljer, beføle omkostningsfrit sende os at spørge.

Navn

TIM ZHENG

E-MAIL

INFO@BOKALABSYSTEM.COM

MOBILTELEFON

15013108038

TELEFON

+86-20-39283092

WHATAPP

15013108038

TILFØJ

RM 912 HI-TECH UDVIKLING PLAZA, 555 PANYU AVENUE NORD, GUANGZHOU KINA

Hvis du leder efter lodret flow ren bænk laboratorium laminar luftstrømmen skab for hospital, skal BOKA være din bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lav pris produkter og kontrollere prisliste med os.

Hot Tags: lodrette air flow ren bænk laboratorium laminar flow kabinet for hospital, Kina, fabrik, producenter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like