PCR Lab Mobile Container Polymerase Chain Reaction Laboratory

Det mobile PCR-beskyttelseslaboratorium er bygget i henhold til standarderne for biosikkerhedslaboratoriet. Det er baseret på en eller tre containere og er udstyret med forskellige avancerede instrumenter og udstyr til at sikre laboratoriepersonalets sikkerhed. Det er kendetegnet ved fleksibilitet og hurtig reaktion. Udstyret mobilt laboratorium. Laboratoriet kan bruges til hurtig virusscreening for at opnå hurtig reaktion på epidemisk forebyggelse og kontrol og hjælpe frontliniehospitalet med at udføre testen.

Produktdetaljer


总分-1


Fordelene ved montering-type nukleinsyretest PCR-laboratoriekonstruktion
Høj aktualitet

Når en epidemi opstår, kan det mobile huslylaboratorium hurtigt transporteres til det sted, hvor epidemien opstod til test. Kontrollen af ​​epidemien vil have bedre resultater.

God effektivitet Når der opstår et udbrud, skal der bygges et stort antal PCR-laboratorier; efter udbruddet forårsager et stort antal inaktive PCR-laboratorier et enormt spild. PCR-laboratoriet i mobilenheden løste netop dette problem på grundlag af at imødekomme de presserende behov (når (næsten 100 kilometer) Hvis der opstår en epidemi, kan den hurtigt transporteres til det sted, hvor epidemien opstod for, at inspektionspersonalet afslutter inspektionen Det skal virkelig være inaktiv og kan også tages i brug, når det er nødvendigt at opbevare det korrekt.
Reducer spredningen Box-PCR-laboratoriet transporteres til det sted, hvor epidemien opstår, hvilket reducerer strømmen af ​​patienter, hvorved vejen og tiden for virusoverførsel reduceres, og epidemien vil også være godt kontrolleret.
Reducer prøveoverførselstiden I lyset af patientprøver uden testpersonale, intet laboratorium, der kan testes, eller på grund af leveringstid og andre problemer, vil den første inspektion blive forsinket i en dag eller to, nøjagtigheden af ​​den virale nukleinsyre er markant forskellig, og fejlen vil være relativt stor. Hvis detektionstiden kan forkortes, forbedres nøjagtigheden markant, detekteringstiden for patogen forkortes, og viruscirkulationsafstanden forkortes, hvilket vil have en grundlæggende virkning på kontrollen af ​​epidemien.

Når skabet ikke er perfekt til miljøet, kan følgende udstyr vælges til at håndtere forskellige miljøer.

PCR integreret spildevandsrensningsmaskine

1. Formål efter behandling: Spildevand ledes ud til det kommunale rørnetværk efter behandling.
2. Behandlet vandvolumen:>=0,2T / D
3. Strømforsyning til udstyr: 220V
4. Driftstilstand: kontinuerlig drift, uden opsyn
5. Kontroltilstand: fuldautomatisk kontrol
6. Processkrav: heterogen katalyse + oxidation
Kloakopsamlingstank

1. Tilpasset pool i rustfrit stål: gulvmonteret, loftsmonteret, fuldt svejset og holdbart, reserveret interface.
2. Der er ingen huller i den færdige PP-forstærkede sump, som dannes ved rotomolding én gang, med god tætningsydelse og reserveret interface

Genset

asoline generator mobil elektrisk start, generator 380V trefaset 20KW al kobbermotor, høj pålidelighed, stærk kompatibilitet, fremragende bæreevne.


Hvis du leder efter pcr-lab-mobilbeholder-polymerasekædereaktionslaboratorium, skal BOKA være dit bedste valg. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lave prisprodukter og tjek prislisten hos os.
Hot Tags: pcr lab mobil container polymerase kædereaktionslaboratorium, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like