Mobile PCR Lab Virus Testing Center med sikkerhedskabinet

En vigtig faktor ved PCR er trykforskellen. Det er nødvendigt at isolere det tilstødende eller eksterne miljø ved at bruge trykforskellen til at isolere og kontrollere forureningen. 1. Det negative tryk styrer den indvendige trykforskel til at være lavere end den eksterne ...

Produktdetaljer


Lille fodaftrykLet at installereFjernelse af hurtig forureningKan genbruges
Højere sikkerhedsniveau
Det mobile PCR-laboratorium er sammensat af en standardbeholder, og eksperimentprocessen inkluderer konstruktion af udstyret i overensstemmelse med standard PCR-laboratoriet. Opbevaringsområdet er ca. 52,5 kvadratmeter. Det kan bruges som et køretøjsmonteret laboratorium i en nødsituation, og det kræver ingen installation, når det transporteres til udbrudsstedet. Ethvert hospital eller udbrudsområde vil have en parkeringsplads på ca. 52,5 kvadratmeter.Da containeren har afsluttet alle de installationer, der er konfigureret i en enkelt kasse, inden den forlader fabrikken, er vand-, el-, vind-, spildevands- og udstødningsgasudledningssystemer udstyret i kassen, samtidig med at det sikres det ydre miljø og niveauet af fundamentet på stedet. Det behøver kun at udføre hejsning og installation af beholderen, vandforsyningen og den elektriske docking, og samlingen er virkelig hurtig, og selve dockinginstallationen kræver ikke meget professionelt personale.Detmobil PCR-labplaceres generelt udendørs. Det er godt for patienter eller vira. Udeluften cirkulerer hurtigt. Det vil ikke forårsage høj akkumulering og retention som indeluft, hvilket forværrer virusets infektivitet.mobil PCR-labeffektivt undgår aggregering og infektivitet. Når det indre miljø imobil PCR-laber forurenet, kan det hurtigt erstatte den friske luft gennem lufttilførsels- og udstødningssystemet for at opfylde kravene til laboratorieoprensning.
Det mobile PCR-laboratorium af containertypen kan genbruges. Efter epidemien er overstået, kan den transporteres tilbage til CDC, hospitalet, havnen eller tredjeparts testenheden, efter at epidemien er overstået, og kan bruges igen efter professionel opbevaring og vedligeholdelse. Rettidig genbrug, som fremmer omkostningsbesparelser og genbrug af ressourcer.Testbænkskabe og udstyr i containeren er alle implementeret stødsikre, korrosionsbeskyttende og infektionsforanstaltninger efter behov. Beskyttelsen af ​​personale og beskyttelsen af ​​virussikkerhed er højere end for almindelige PCR-laboratorier.
En vigtig faktor ved PCR er trykforskellen. Det er nødvendigt at isolere det tilstødende eller eksterne miljø ved at bruge trykforskellen til at isolere og kontrollere forureningen.


1. Det negative tryk styrer den indvendige trykforskel til at være lavere end det eksterne miljø for at sikre, at den interne luftstrøm ikke diffunderer til det eksterne miljø;


2. Med styring af positivt tryk er forskellen i det indre tryk højere end i det eksterne miljø for at sikre, at luftstrømmen i det ydre miljø ikke forurenes.

微信图片_2020062216521027

3. Den har følgende funktioner:

Dynamisk trykreguleringsfunktion, automatisk afbalancere ændringer i trykforskellen forårsaget af klimaanlæg og højeffektiv filtertilstopning; temperatur- og fugtighedsreguleringsfunktion, automatisk kontrol af indendørstemperaturen og fugtigheden inden for det krævede interval; trykgradientovervågningsfunktion, automatisk alarm for at minde brugerne, når dataene overstiger området; Realtidsovervågning af temperatur- og fugtighedsdata, automatisk alarm for at minde brugerne, når dataene er uden for rækkevidde; sterilisering af aftaler og intelligent steriliseringsfunktion, automatisk alarm der minder brugerne om unormale forhold; beskyttelsesmekanisme for utilsigtet indrejse af personale under sterilisering, automatisk indrejse, når nogen ved et uheld kommer ind eller tænder for belysningen Sluk for sterilisationen, og alarm.
Ansøgning& Apparat& PCR-instruktion


Ansøgning: Hospital, CDC, Public Health& Pleje, told / havn; hurtig detektion; Amry


Ekstraudstyr: UPS, generator, spildevandstank og andre tilpassede funktioner.


PCR-instruktion: Vi kan også levere alle PCR-instruktioner til dette laboratorium.


Hvis du leder efter det mobile pcr-laboratorietestcenter med sikkerhedskabinet, skal BOKA være dit bedste valg. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence inden for dette område. Velkommen til at købe vores produkter til lav pris og tjekke prislisten hos os.
Hot Tags: mobilt pcr labvirustestcenter med sikkerhedskabinet, Kina, fabrik, producenter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like