Lab-tilbehør, tre-vejs lab-vandhaner med lab-møbler fra BOKA

China Lab Tap fremstiller en fabrik fra China Lab Tops

Produktdetaljer

China Lab Tap fremstiller en fabrik fra China Lab Tops

stol fælles1

COMPANY


National standard


haibao3haibao4

DAHAIBAO4

Produkt introduktion

tap1 Produktdetaljertap1.1

tap1.3

Produktcertificering

DAHAIBAO2

Ansøgningssag

sag

firma introduktion

Guangzhou Boka Lab System Tech. Co, Ltd er en professionel producent af laboratoriemøbler og en integreret lab engineering konstruktør. I de sidste 5 år, med veludstyrede faciliteter og en stærk teknisk styrke, er vores produkter bredt anerkendt og betroet mere end 2200 kunder i 80 forskellige lande.
Vi leverer en-line professionel service inden for labplanlægning og design, fremstilling af lab-møbler, konstruktion af lab-system, installation, lab-informationsstyringssystem og lab-nøglefærdigt projekt Med en bred vifte af god kvalitet, rimelige priser og stilfulde design er vores produkter omfattende bruges i universitet, college, skoler, forskningsinstitutter, F & U-center, myndighedens kvalitetskontrol og -inspektionsafdeling, hospital, fødevareindustri, vandværker, mikrobiologiindustri, materialevidenskab og teknik. kosmetikindustri, kemisk og fysisk teknologiafdeling, miljøafdeling, inspektions- og karantæneafdeling, kvalitetskontrolbehandling, kosmetikindustri, hospital, petrokemisk teknik, apotekindustri, genudvikling og forskning, landbrugsindustri og andre industrier.
På nuværende tidspunkt er vores virksomheds produkter blevet anvendt i vid udstrækning inden for forskellige områder, såsom colleges og universiteter, forskningsinstitutter, fødevarevirksomheder. Vores tro er "Styrke drømmen om lab, forbedre kernen i konkurrenceevne", arbejde i princippet om "Professionel, præcision, ansvarlig, innovation".

photos_副本

Vores fragt


freightZBANNER

Almindelige FAQ

Sådan foretager du en ordre?
1.Contact via e-mail eller handel manager for bestemte emner
2. Kontrakt underskrevet, 40% depositum på forhånd
3. Produktioner i bulk
4.Balancebetaling før forsendelse.
5.Shipping sende originale dokumenter eller tele-release varer
6.Quality garanti for 2 år efter forsendelse.

Har du produkter på lager?
Undskyld for det, Vi har ikke altid forbeholder bestande. Hvis der er eventuelle lagre, vil vi informere dig med detaljer i besvarelsen af dit behov.

Hvor meget vil forsendelsesomkostningerne være?
Dette afhænger af størrelsen på din forsendelse og forsendelsesmetoden. Når du spørger om forsendelsesomkostningerne, håber vi, at du fortæller os de detaljerede oplysninger såsom koder og mængde. Din fordelagtige metode til forsendelse. (Til søs eller med fly) og din udpegede havn eller lufthavn. Vi vil taknemme, hvis du kan skåne os nogle minutter til at hjælpe os, da det vil gøre det muligt for os at vurdere omkostningerne baseret på de leverede oplysninger.

Kan jeg besøge din fabrik?
Sikker på, vi er en producent af laboratoriemøbler i Guangzhou, Kina. Kontakt os på forhånd og vil aftale en aftale med dig. rustfrit stål arbejdsbord med hjul laboratoriemøbler.

Kontakt information

1.4

Hvis du leder efter laboratorietilbehør, trevejs lab-vandhane med lab-møbler fra boka, skal BOKA være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjek prislisten hos os.
Hot Tags: lab-tilbehør, tre-vejs lab-vandhane med lab-møbler fra boka, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like