Hvordan designes det generelle laboratorium for test af vandkvalitet

Det generelle laboratoriecenter for vandkvalitetstest, for at imødekomme laboratoriets behov, hvordan du indstiller BOKA lille serie i dag vil tage dig til at forstå. (1) Den eksperimentelle bænk inkluderer en central testbænk, en testbænk, en sidebænk, et instrumentbord, en himmelplatform, en ...

Produktdetaljer

Hvordan designes det generelle laboratorium for test af vandkvalitet

Det generelle laboratoriecenter for vandkvalitetstest, for at imødekomme laboratoriets behov, hvordan du indstiller BOKA lille serie i dag vil tage dig til at forstå.

(1) Den eksperimentelle bænk inkluderer en central testbænk, en testbænk, en sidebænk, et instrumentbord, en himmelplatform, et højtemperaturbord, et medicinskab, et lægemiddelskab, et instrumentskab, et glasskab og lignende.

(2) Aircondition- og ventilationsfaciliteter. I det nye laboratorium har alle bygningsarealer aircondition. Ventilationssystemet inkluderer en røggaske (gasskab), en udstødningshætte (fast), en bevægelig udstødningshætte, en udstødningsventilator og lignende.

LAB FURNITURE-5.13

(3) Vandfaciliteter inkluderer testbassiner, dræn, vandhaner osv.

(4) Sikkerhedsfaciliteter inkluderer brandsprøjtningssystemer, inertgas-brandslukningssystemer, sikkerhedsskabe, nødbrusere, øjenvask osv.

(5) Gasforsyningsfaciliteter inkluderer gasforsyningsstationer, gasforsyningsplader, gasplader og rørsystemer.

(6) Computer Management Network System


Hot Tags: Hvordan designes det generelle laboratorium for vandkvalitetstest, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like