Hjem > Udstilling > Indhold

Hvorfor all-steel testbænken er den mest miljøvenlige

Aug 01, 2018

Den langvarige bekymring for forbrugerne i trælaboratoriet sidebord er frigivelsen af formaldehyd. Træ laboratoriet sidebord bruger trods alt ofte mange kemiske råmaterialer, der indeholder formaldehyd i produktionsprocessen. Dette sikkerhedsproblem har også gjort mange forbrugere bekymrede. Der er ingen effektiv genvindingsmetode til den eliminerede trælaboratorieside, som vil forurene miljøet og optage plads. I dag kom BOKA for at introducere dig til en laboratorie side af alle stålværker, og alle ovenstående problemer blev løst. Hvorfor all-steel testbænken er den mest miljøvenlige:

8.01.jpg

Fra udvælgelsen af materialer til produktionsprocessen og eliminering efter brug, vil alle stållaboratoriestationer ikke medføre affald af ressourcer til samfundet og vil ikke have uvenlig indvirkning på det økologiske miljø. Det er et genanvendeligt eksperimentelt møbelprodukt.

Med hensyn til sikkerhed er træet let at brænde, og brænderen af trælaboratoriet sidebord lavet af mange komprimerede plader vil frigive giftige og skadelige gasser, og laboratoriet på stålindustrien vil slet ikke have sådanne bekymringer. Desuden vil det i sammenligning med trælaboratorietabellen blive malet og revnet med ændring af indendørs temperatur og fugtighed. All-steel laboratoriesidebordet er forholdsvis stabilt, fuldstændigt upåvirket af temperatur og fugtighed, og brugen er mere bekymringsfri.