Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad skal man være opmærksom på i laboratorietransformationen?

Jun 30, 2018

I laboratoriet, når det tidligere laboratorium ikke kan imødekomme de nuværende behov, vælger den generelle virksomhed at opbygge et nyt laboratorium eller udføre delvis eller stor omdannelse på basis af det originale laboratorium, og laboratorietransformationen indebærer vand og elektricitet. Vej, ventilation system layout. Så er der i forarbejdningsprocessen, hvilke forholdsregler?

Laboratorie renovering layout:

1. Da indendørs miljø og rumlayout er blevet bestemt, skal der træffes foranstaltninger under renovering af laboratoriet for at spare plads.

2. Ved renovering af layoutet i laboratoriet skal du følge eksperimentelle procedurer for at reducere medarbejderens unødvendige bevægelse.

3, skal instrumentets layout være opmærksom på layoutdesign, forsøge at undgå forstyrrelser mellem forskellige instrumenter.

4. Rimeligt arrangement af ventilationssystemet: Der er to typer ventilation i laboratoriet, nemlig lokal udsugning og ventilation i hele rummet. I forbindelse med renovering af laboratorier kombineret med arbejdsbehov og indretningens indretning skal du vælge et effektivt ventilationssystem.

5. Fokus er på sikkerhedsbeskyttelse. I laboratorieforsøg holder nogle forskere i laboratoriet hele dagen. Af sikkerhedsmæssige årsager skal der udarbejdes beredskabsudstyr, f.eks. Nødbremser, nødbrusere og nødbelysningsanlæg. Desinfektion vaskefaciliteter mv skal opstilles på et iøjnefaldende sted. Hvis der er en nødsituation, kan den bruges til første gang.

6. Konstant temperatur- og fugtighedskontrol, konstant temperatur og fugtighed har høje krav til fugtighed og skal udformes med ventilationssystem.

7, skal laboratorietransformationen være opmærksom på støv, om nødvendigt omlægge udformningen af døre og vinduer.

8. Vandvejstransformation: Vælg materialer, vandrør og led i henhold til eksperimentets krav. Ved laboratorietransformationen skal vi overveje adskillelsen af vand og elektricitet, miljøet omkring vandrørene, vandvejens retning og så videre.

9, kredsløbstransformation: I henhold til laboratoriets behov, om det er nødvendigt at justere kredsløbsopsætningen, påvirker kredsløbet driften af hele laboratorieudstyret.

10. Efter transformationen skal laboratoriet omkonfigurere laboratoriemøblerne. Laboratoriemøblerne skal vælges alt efter arbejdsmiljøet.

For at købe, hvis arbejdet skal bruge PP materiale af korrosionsbestandighed, kan det købes i henhold til forskellige arbejdskrav.

Laboratorie renovering krav:

(1) Humanisering: rimelig laboratoriekonfiguration for at imødekomme medarbejdernes miljøkomfort.

(2) Sikkerhed: Laboratorietransformation skal overholde nationale designstandarder og fokusere på sikkerhed.

(3) Praktisk: Laboratoriedesign skal være rimeligt udstyret med laboratoriemøbler.