Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad skal der gøres i den rumlige udformning af laboratorie plan?

Jul 04, 2018

Vi alle ved, at når du opbygger et laboratorium, vil vi først overveje budget for etablering af laboratoriet. Så hvordan vi planlægger vores laboratorium under visse budgetmæssige udgifter rumlige layout? Dette er et stort problem, jeg ønsker at planlægge plads og layout af lab meget rimeligt, bare roligt ned og se indsigter af VOLAB Xiaobian!...

lab furniture-011.jpg

1. design af sikkerhedsfaciliteter: ifølge internationale standarder, sikker konstruktion af sikkerhed cabinets, kabinetter og akut brusere, førstehjælp øje skiver, etc. er arrangeret i laboratoriet.

2. miljøvenligt design: med udvikling af økonomien, folks krav til miljøbeskyttelse bliver mere og mere streng. Give en komplet udstødning gas oprensning behandling løsning, således at udstødningsgas genereret i eksperimentet kan løses effektivt, som er i overensstemmelse med miljømæssige emission indikatorer.

3, design af ventilation udstødningssystem: i laboratoriet nybyggeri eller renoveringsprojekt, vi deltager i planlægningen, send professionelle teknikere til stedet for at kontakte det relevante personale, afhængig af antallet af ventilation luftfartsselskaber i laboratoriet er (såsom aftræk hood hood udstødning hood) designet med en komplet ventilation ordning. Indholdet af ordningen omfatter placering og størrelse af tube wells forbeholdt udstødning i bygningen, og distribution og specifikationer af rørledningen. Sikre, at lufthastighed, rumfang af udstødningsgas, støj og andre indikatorer, når den ventilerede carrier bruges opfylder de nationale standarder.

4. planlægning og design af produktet layout: give professionel rådgivning for departementet brug, design produkt layout plan, der opfylder laboratorium standarder og anvendelse krav. Bestemme typen produkt i laboratoriet. Mængder til at opfylde laboratorium krav og standarder.

5, produktdesign personlighed: ifølge den eksperimenterende proces og personalets særlige krav, justere produktets opbygning og funktion, designe en personlig produkt, der opfylder brugerens krav.

6. design af reserverede holdning af vand og elektricitet: efter layout bestemmes, en omfattende vandkraft placering kort vil givet og sendt til kunden for byggeri.

Efter forklaring af BOKA Xiaobian, tror du, at opstillingen af laboratoriet planlægning er meget klare? Så har vi mere end ti års erfaring i laboratoriet design og design, og vi har bygget en high-end laboratorium. , er den samlede løsning laborator af security laboratorium, så industrien mennesker i nød velkommen til at kontakte os, vi vil være glade for at hjælpe dig!