Hjem > Udstilling > Indhold

Hvilke emner bør være fokuseret på i laboratoriet design?

Jun 08, 2018

Laboratorium bygning er en systematisk projekt. Det drejer sig om langsigtede cyklus, budgetbegrænsninger, websted begrænsninger, geografiske placering, klima kendetegn og mange andre faktorer. Det kræver systematisk og lukket kredsløb tænkning og ideer. Den såkaldte skarphed er ikke fejl i skæring træværk. Laboratorium bygning behov at lægge et solidt fundament i projekteringsfasen laboratorium på forhånd, således at det ikke vises i fasen dekoration, accept fase, bruge fase, eller endda senere vedligeholdelsesfasen. Sequelae af menneskelige hovedpine, jeg tror mange laboratorium ledere har oplevet lignende fiaskoer.


Så hvilke faktorer bør være bekymret over en god laboratoriepraksis design?

Første, laboratorium layoutdesign

 

Layoutdesign af laboratoriet er baseret på karakteren af laboratoriet, destinationsplaceringen af laboratoriet, funktionskrav af laboratoriet, eksperiment, type og den eksperimenterende proces og andre faktorer, ifølge de relevante nationale standarder for den videnskabelige og rimelig skelnen mellem de eksisterende laboratorium plads og layout arbejde.

Laboratoriet grafisk design kræver at laboratoriet designer skal være fortrolig med viden om Kinas arkitektoniske udsmykning, relevante standarder og specifikationer af laboratoriet i vores land, og blive fortrolig med de designede eksperimentelle Procesforløb i laboratoriet.

Andet, laboratoriet område og instrument placering


Før du designer laboratoriet, bør type, mængde, specifikation, størrelse, spænding og strøm af instrumentet, og placeringen af instrumentet, fastlægges efter eksperimentel procedure. Designeren bør gøre instrument strømforsyning, vandforsyning og kloakering, gasforsyning og renset vand. Og udformningen af udstødnings kanalen interface. Bestemme den påkrævede område hver baseret på antallet af instrumenter og deres placering.

Split effektivt bruge plads. Placering af apparatet skal ikke kun være praktisk for arbejdet, men også overveje jorden lastning problemer.

Tredje, ventilation systemdesign

 

Laboratoriet ventilation systemdesign er en topprioritet i laboratoriet design og en afgørende faktor for succes eller fiasko af laboratoriet konstruktion. Laboratoriet ventilation system design laboratorium udstødningssystem og luft supplere systemet.

Design af udstødningssystemet laboratorium bør baseres på "Kode for varme Ventilation og aircondition Design" og "kode for the Design af civile bygning varme Ventilation og aircondition", gennem den faktiske laboratorium kræves udsugningsluften volumen, rørledning længde, rørledning orientering og faktiske websted betingelser. Omfattende analyser og beregninger er udført for at videnskabeligt og rationelt design udstødningssystem for at opfylde målsætningerne i sikkerhed, komfort og energibesparelse i udformningen af laboratoriet.