Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er princippet om humaniseret laboratorium design?

Sep 05, 2018

I mange tilfælde, laboratorium design, den første overvejelse er virkningen af æstetik og stil på hele laboratorium plads miljø, og derefter overveje brugen af sine funktioner. I virkeligheden, som en funktionel konfiguration af arbejdsområdet laboratorium bør rigtig god overordnet planlægning og design af laboratoriet stadig være menneske-centreret at frigive sine funktioner. Comfort oplevelsen af den menneskelige krop er det første princip for den overordnede planlægning og design af laboratoriet.

9.05.jpg

Når brugerne planlægning og design af hele laboratoriet, de har brug at købe et parti af laboratorium møbler. Antal, størrelse og stil bør ikke være taget sig af. Det mest vigtige ting at overveje er, at de indkøbte laboratorium møbler bør være egnede til mennesker og kan gøre forskning. Det er meget vigtigt, at personale har en komfortabel og behagelig ansøgning erfaring, men få købere kan overveje det i bedste fald, på de fleste, der er specifikke krav til stil og størrelse og omsorgssvigt menneskeliggørelse overvejelser.

 

Ja, det er mere humant at være egnet for folk, men her menneskeliggørelse refererer til den interaktive erfaringer mellem laboratorium design og menneskelige legeme, og ikke omfatter aspekter som fysisk stil indflydelse og billede matchende.

 

Oplevelsen af menneskelige komfort er den første overvejelse. Den eksperimentelle bænk og den eksperimentelle stol er laboratorium møbler, der er i tæt kontakt med mennesker. Det er også bruges til at opnå resultater af arbejdet. Komfort er relateret til arbejde status af forskerne, og endda forskningsresultater. Det vil sige, forskerne skal først føle sig godt tilpas, og derefter de grundlæggende funktioner i laboratorium møbler skal spilles korrekt.