Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er placeringen af laboratorieovnen?

Nov 23, 2018

Laboratorietampe er et lille udstyr. Den konventionelle størrelse er 1500x850x2350. Hvor skal et så stort udstyr installeres? Det vigtigste er, at dampkåden skal installeres tæt på vinduet, så røret nemt kan udledes udendørs. Jo kortere røret er, desto bedre udstødningseffekt. Mange mennesker vil sædvanligvis placere ventilationsudstyret i hjørnet af væggen. Det er langt fra det eksperimentelle sted. Provinsen besidder andre eksperimentelle møbler. Nogle vigtige dokumenter og vigtige reagenser skal placeres nær testbænken. Eksperimenter kan påbegyndes til enhver tid. Faktisk er denne ide forkert. Uanset størrelsen af ventilationsudstyret skal det placeres tættest på testbænken.

fume hood-03

Normalt skal ventilationsanlægget placeres tættest på prøvebænken, fordi hver gang giftig gas eller støv genereres fra prøvebænken, er det den første der forurenes og den mest forurenede. . Vi må altid træffe forebyggende foranstaltninger for at forhindre problemer, før de sker. Selv om det store ventilationsudstyr indtager et stort område, er ventilationseffekten også meget god.

Ventilationsudstyr er forskelligt fra andet udstyr, der anvendes i laboratoriet. Uanset om det er en kran eller en sterilisator, kan den bruges så længe du kan tage et par trin. I bedste fald er det lidt besværligt. Men hvis du sætter ventilationsanlægget langt væk, når den giftige gas udledes under forsøget, kan ventilationsanlægget ikke omgående omdanne og cirkulere luften, så selv det bedste ventilationsudstyr vil ikke have stor effekt.

Højde på den konventionelle dampdæksel er 2350 mm, så skal laboratoriets minimumshøjde for montering af dampkåden ikke være lavere end nettovægten på 2900 mm. Afdampningsrøret er generelt 250 mm i diameter eller 200 mm direkte. Selvfølgelig er den tykkere udstødning af røret bedre, støjen er relativt sagt at være lav. Ved installation af ventilationsskabet er den konventionelle størrelse 2700 mm fra jorden, og for- og bagafstand er ca. 450 mm.