Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er layoutet af cylindrene designet af laboratoriet

Dec 07, 2018

Gasflaskerne er værelserne til opbevaring af gasflasker. Vi holder generelt opmærksom på opbevaring af gasflasker. I forbindelse med layout mellem cylindre, hvad skal man være opmærksom på? Følgende er resuméet af VOLAB Walllessbo for alle. Layout skema mellem cylindre

1. Da den opbevarede gas har brændbar gas og forbrændingsbærende gas, skal den anbringes på lager i henhold til de nationale bestemmelser. Sæt dem i forskellige cylindre.

lab furniture 9.20

2. Et trykreguleringspanel er opstillet i cylinderrummet, hvor to bakker og et panel er forsynet med fire sæt kobberforkromede paneler.

3. Sinterret metalfilter skal installeres før trykregulatorindløbet for at forhindre urenheder som partikler i at forurene systemet.

4. Alle paneler er udstyret med en renseventil til rengøring og udskiftning af panelet.

5. Trykregulatoren og tilhørende rørfittings skal være fastgjort på trykreguleringspanelet. Panelet skal være konstrueret til at være kompakt og rimelig for at minimere det døde lydstyrke i systemet.

6. Trykreguleringspanelet skal være lavet af alt rustfrit stål og fastgjort i en pålidelig position for at sikre dens sikkerhed.

7. Gasflaskerne, der er opbevaret i cylindrene, er fastgjort af en gasflaskebeslag med anti-omvendt kæde. Cylinderbeslagene er holdbare og elegante. Gaskylinderbeslaget er lavet af aluminiumlegering.

8. SS316L højtryksmetalslangen er forbundet mellem gasflasken i cylinderen og trykregulatoren uden indtrængning. Højtryksslangen er en fleksibel slange for at sikre tilslutningen. Og selvstyret beskyttende stålkabel for at forhindre højspænding "pumping" ulykke forårsaget af fænomenet cylinder ventil skade i ekstreme tilfælde. Forbindelsen mellem trykregulatoren og røret er en dobbeltringe.

9. Cylinderbeslagene på højtryksslangen skal svare til specifikationerne for cylindervinkelventilen for at sikre tilslutningens pålidelighed.

10. Udstødningsluften skal opsamles, fastgøres og udledes til et udendørs sikkert sted.