Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er forskellen mellem en universel emhætte til laboratoriemøbler

Jan 10, 2019

Der er flere punkter om forskellene mellem laboratoriemøbler, atomabsorberende emhætter og universelle hætter:

Atomabsorptionshætte:

1. Strukturindledning: Det komplette sæt udstyr har en indtrækbar rustfri stålluftshætte og en manuel justering af rustfrit stålluftkanal.

2, rustfri stål luftkanal: lavet af 1,0 mm rustfrit stål, kanalenes diameter er DN200mm. Der er en manuel reguleringsventil på luftkanalen, åbningsgraden kan være 0 til 180o, og luftmængden kan justeres vilkårligt.

3, rustfri stål gasafdækningshætte: lavet af 1,0mm316 rustfrit stålplade, ifølge de eksperimentelle behov kan udstødningsfladen strækkes op og ned 150mm for at lette forsøgsoperationen.

LAB furniture-01.10

Laboratoriemøbler universal udstødningshætte:

1. Fælles løsningsknap: Højdensitets PP-materiale, fleksibel og frit bevægelig;

2, brugen af højkvalitets højdensitets PP materiale, med høj mekanisk styrke, modstandsdygtighed over for organisk kemisk reagens korrosion;

3. Kuptype gasopsamlingshætte: PP med høj gennemsigtighed eller rent gennemsigtigt PC-materiale, som tydeligt kan se det eksperimentelle fænomen, når man eksperimenterer;

4. Fælles tætningsring: Den vedtager EPDM materiale, som har fordelene ved god forsegling og aldring.

5, teleskopkanal: Φ75mm PVC-materiale, den unikke kombination af den faste ramme kan drejes 360 grader, med den faste ramme som centrum, den bevægelige radius kan nå 1600 mm, og der er en dørlukkeknap i slutningen af gassen opsamling af hætte til indstilling af luftstrømmen.

Den originale sugehætte i laboratoriemøbler er den såkaldte udstødningsbeholder, som har en stor effekt;

Den universelle udstødningshætte har en lille effekt og anvendes generelt i gasfasen.

Universal udstødningsbeholder bruger vi i flydende fase

På grund af den forholdsvis store effekt af den oprindelige hætte anvendes normalt rustfrit stål.

Mængden af udtømt luft er stor, og materialet suges oprindeligt for at modstå høje temperaturer.

For at reducere støjen bruges den universelle udstødningshætte generelt, men udstødningseffekten er ikke så god som den originale hætte.

Det er ok at bruge rækkehætten som udstødningsluft, men det er ikke sikkert. Fordi olienørens motor ikke er eksplosionssikker, når den bruges i laboratoriet eller laboratoriet, er mange opløsningsmidler brændbare og eksplosive, og det er nemt at rotere på grund af motoren. Jeg synes, det er ikke tilrådeligt at have en gnist og en ild eller en eksplosion.